Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, December 17, 2012

Futsal ?? Grrr !! ARGHH !! Date ?? Wink Wink !! LIKE !!

Assalamualaikum & Hello.

Selamat hari Isnin semuaaaa , wuhuu !!~ Mesti takde mood nak kerja kan ?? Same goes here.
So , a little update apa yang aku buat on weekend yang lepas. Pack with activities. Pffttt.

Bangun pagi hari Sabtu terus dipikap oleh buah hati........
Pergi tournament futsal dekat Kompleks Futsal 1 Malaysia , Putrajaya Precint 18.


Muka buah hati aku ni memang seindah pelangi kalau dapat main futsal. MENYAMPAH !! T______T
Seronok sangatttttlah dia kalau dapat main futsal tu , cukup aku tak faham. Haizzzz.


Ini muka budak busuk yang rela hati bangun pagi dan pergi tournament.
*padahal majal duduk kat tepi court sekor sekor.*



Dorang main dalam court , aku gambor sane sini luar couurt. HARHARHAR.
Gasak !! Sape suruh tinggal aku sorang sorang tak berteman.
Nak borak borak pon tatau dengan sape. SEDEY !! Y______Y


Budak sebelah tu musyuk bau tiak !! Sebab tu muka aku muka tahan napas. :P
Naseb baik kalah masa grouping , kalau idak ?? Sure sure kulit ai yang putih gebu ni.....
JADI MACAM KULIT KELING SEBELAH RUMAH !!! ARGHHH. *pitam*

Habes tournamet singgah rumah buah hati sebentar for luncheon , kebulur baq hang.
Bila dah kenyang boleh kuak lentang kat ruang tamu sampaiiiii....TERTIDO !! Sekian.
Bangun pon pukul 5 petang , terus jammed nak buat ape. HIKHIKHIK.
Lalu pergi my favourite place dekat dalam Putrajaya nu haaaa. YEAY !!!



Muka kami sembab sebab kami baru bangun tido kbai ! Kekekeke !! :P


Cecube teka ktorg kat mana ??
Orang Putrajaya sila jangan jawab , zip mulut tuhhh. Haippp. Jangan jawablahhhh. Ggggrrrr.


MOTIFFFF snap gambar air kotak dutch lady cekelat ??


Gigi Kapak + Telinga Capang in the hauzzz. HARHARHAR. :D


Dua dua gambar pakai self timer , lepas tu lintang pukang larik sebab nak kejar 10sec tu. MIAHAHA
Penat larik larik terus tergolek golek kat atas padang tu.
Wahhh !!  Macam dekat rumah je lagaknya.
Sekian sahaja untuk sekarang ni.
Nanti nanti aku update lagi.
Babaiiii !! Love ya people.
Thanks for your timeeeeee.


p.s : Selamat pengantin baru Maria & Firdaus. May Allah bless your marriage until Jannah. Amin.
*mereka sudah. kita bila lagik ???*


xoxo


4 comments:

  1. Hahaha tau takpe !! Mental kite rabak teruk ye Sabtu tu. Sikit lagi nak jadi tukun tepi court. :P

    ReplyDelete
  2. Muka dah macam nak sama dah. Hihi. Semoga pasni mengikut jejak Maria plak. Amin :)

    ReplyDelete
  3. Hahaha. Thanks Khaleda. Amin. InsyaAllah. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah