Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, December 26, 2012

Kampung Arwah Nenek , Sg Plong Sg Buloh.

Assalamualaikum & Hello.

After a few years jugak tak balik kampung arwah nenek dekat Sg Plong.
Akhirnya ktorg ramai ramai balik jugak kampung arwah nenek sebab dapat invitation kawen.
Seingat ingat aku yang tak berapa nak ingat , aku pernah pergi sekali je kampung arwah nenek.
Lepas lepas tu dah takde dah , lalu tu adelah. Singgah tu tak.
Since , mesti dorang pon tak kenal aku. Sebab aku ni generation yang baru baru gettuw.


Inilah dia , atok kesayangan aku. Walloya Bin Somo.
Yesss , atok aku memang pure Jawa. Jawa mari daripada Solo hoccay.
But dah lama dah atok aku bermastautin dekat sini.
Hensem kannn atok aku , sebab tu cucu cucu dia pon cantik jelita lagi kacak bergaya. *mamposss*


Atok aku ni dah tua dah pon , tapiiii masih lagi kuat hoccay.
Berapa umur atok aku tu aku tak berapa sure pulak. Maybe nak cecah 90 or maybe da exceed 90.
Alhamdulillah masih sihat lagi , tapi adalah sikit sikit sakit tua.


Ktorg sayang atok !! Okay aku tau aku over sebab peluk atok.
Tapi aku memang sayang atok aku. So whatttt !! :P


Ni semua cousin aku. Sorryla ye Yuyui sebab akak dah rosakkan gambar kauuu !! HARHARHAR.
Naseb kaulah ye dapat akak sepupu tak betul macam ni. Arghh ! Abg Cit pon sama.
So jangan salahkan akak sorang hoccay. ^_^v


Zara , Fiya & Jaycee.
Apa kau ingat Uncle Cit/Abg Cit tu kerusi empuk Ikea ke haaa sampai duduk beramai ramai atas tu. :D


This is my precious family , without them I'm nothing.
Sekian sahaja untuk kali ni. Tengah pikir nak update apa lagi. HARHARHAR.
Babaiiii. Love ya people.
Thanks for your time.


p.s : rindu arwah nenek & arwah abang ijat. al-fatihah. Y_____Y


xoxo


2 comments:

  1. kampung ayah akak pun kat sg buloh gak. ayah akak org banjar hehe

    ReplyDelete
  2. Haha yeke. Wahh ! Sekampung gettuw. Nak jugak kannn. Ingat Chef Ismail je ke boleh sekampung ngan akak. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah