Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, December 26, 2012

Kezen's Day Out : Hanya demi 2 pasang kasut.

Assalamualaikum & Hello.

Cerita ni cerita hari Sabtu lepas , tapi baru nak update sekarang. Haizzz gila basi !!
Sekali sekala buat activity throwback ni pon best jugak what. HARHARHAR. *cover line kene mantop*


Decoration for Xmas dekat OU , lawa kott !
Aku rasa macam nak kunyah kunyah je decoration tu. Sebab sangatttt kawaiii !! Kite shukeee. :P


Gigit jari je mampu sebab kalau gigit decoration tu mauk patah gigi kapak aku ni nanti.
Walaupun namanya gigi kapak , tapiiiii strukturnya takdelah kukuh sangat. Kekekeke.


Agak agak ada tak orang nak buat pelamin guna decoration Xmas ?? Hahaha.
Sangat fancy kottt. Cuba korang tengok belakang tu.


Kalau nak tempah kek kahwin pon nak tempah macam yang kat belakang tu. KIHKIHKIH.
Memang kau kena pakai cranela semata nak potong kek.

Btw that is not my main point ponnn.
Main point dia ialah untuk cari 2 pasang kasut untuk kezen aku (baju belang) pergi class.
So , first attempt. Dia nak masuk Melissa. Maka kami layankan sahaja.
Walaupun tahu hakikat harga sepasang kasut dekat Melissa tu boleh buat aku puasa dengan jayanya.
So here are some pictures kasut yang dijual dekat Melissa tu.
Gambar adalah ihsan Google !! *sebab aku ingat kedai mahal tak boleh snap pic , nooob uolss*






Lawa , adorable semua ada. Tapiiii ?? Belilah ikut kemampuan ye kawan kawan.
Janganlah hanya kerana sepasang kasut untuk diletakkan di kaki korang sampai nak ikat perut.

Next shop , Charles & Keith.
Between Charles & Keith dan Melissa , Charles & Keith ni kira category mampu dimiliki la.
Tapi aku tak mampu mampu jugak lagi , HARHARHAR.
Kenapa perlu bayar lebih untuk letak di kaki ?? EHHH !!
Meh usha usha gambar kasut yang aku jumpa dekat Charles & Keith Online Store.





Kenapa mesti semua gambar wedges je yang aku upload ??
Sebab aku memang suka wedges ! sangat suka okay.
Biarlah orang nak marah 'kau dah tinggi , kenapa nak beli kasut tinggi tinggi lagi??"
Nak buat macam mana. Dah aku tak boleh pakai heels , sebab aku rasa macam tak balance je. HIHIHI.


And at last this is my kezen punya shoes , flat shoes macam ni je dah RM 150. *pitam aku*
Okaylah dah taknak bebel. Nanti aku sambung lain.
Babaiii !!


p.s : i love my man. Eh tetiba !! :P


xoxo



2 comments:

  1. eh bkn kata nak dating ke? :p

    ReplyDelete
  2. Haha bila nak dating ? Dating ngan sapa. Sedihhh Y____Y

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah