Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, December 13, 2012

Majlis Ulangtahun ke-2 Aroma , Alhamdulillah. :)

Assalamualaikum & Hello.

Selasa lepas , aku dengan Rina & Kak Sha telah dijemput untuk ke Majlis Ulangtahun ke-2 Aroma.
Kemain attend event lagi ceritanya , hihihi. Mekasih Rina and Kak Tina for the invitationnnn. :D

This is my first event yang melibatkan media dan jugak bloggers , wahhh terharu niehh !! Y____Y

Walaupun untuk ke event ni ktorg bertiga siap sesat barat , ikut GPS tapi tak reti bace maps. Arghhh !!(mana kau nak dapat u-turn dekat atas DUKE highway ?? Haaaa tu yang tetiba sampai stadium hoki. Kbai). Tapi alhamdulillah sampai jugak , siap sampai awal lagi tau. Tu yang pekena charketiau nun dihujung simpang. :P



Charketiau dia sedapppp , tapi tak pedassssla. Ktorg mintak pedas pon tak pedas.
Haaa acane tu ?? Dan inilah dia pembaca GPS dan pemandu kereta. HIHIHI.


Event yang dinanti nantikan ktorg dengan penuh keterujaan gettuw , mampu ?? HARHARHAR. Dekat slide show tu tulis event start pukul 8......malangnya pukul 9 jugak startnya (melopeh den punye adam hawa malam tu , zzzzz).


Registration time , masa ni ktorg diberikan beg biru tu. Dalam beg tu ada ape ?? Adelahhh !! Hahahaha. Dekat beg biru tu ada nombor untuk cabutan bertuah. (bertuah sangatttt rasenye , pffttt)


Nama pon majalah masakan , so its all about FOODSSSSS !! Semua nampak macam nak kene telan je , hikhikhik.


The unprofessional photographer , snap pon pakai TAB je !! Berkira kira nak beli Nikon kaler merah menyalaaaa , mihmihmih


Gaya mutu keunggulan itulah yang kita carikkk. HIKHIKHIK. Hasil gambar ?? Oh tidakkk kenapa mesti camera tak sharppp. Marilah kita salahkan camera terus. Hahaha


AROMA 2012 !! Kemain hebat dorang yang ukir buah buahan ni kan. Kalau dapat kat aku ? Alamatnya jadilah seperti tikus membaiki labu. Ehhh ?


Baru first time jumpa Kak Sha tapi lagak macam dah doplohtigatahun kenal. Hikhikhik. Kak Shaaaa nak power bank lapanplohratus !! :D



Posing seround dua , bajet bajet blogger femes dah ni. Pitam.
Dari Kiri : Rina , Tuan Tanah , Yana Yassin , Dkna Abza , Deqnoor , Ayu , Sha
Dorang dorang semua ni yela blogger femessss, ai ni masih suam suam kukuzzz.

'Buah cempedak di luar pagar ,
Ambil galah tolong jolokkan ,
Saya budak baru belajar ,
Kalau salah tolong tunjukkan.'


Ayat nampak artis 'eh eh awak , tu bukan Ezlynn ke ??'. Padahal dah terang dan nyata tu memang dia. Sukakannn tanya soalan yang memang dah ada jawapan. Biasalah namanya pon rakyat Malaysia yang sentiasa berbahasa basi.


Jeng....jenggg...jenggggggg.....Waktu yang dinanti nantikannnn !! Padahal semua tak sabar nak tengok makanan kann. almaklum perut da main lagu hukum karma.


TADAAAA !! Congrats Aroma for your 2nd anniversary !!!


Kamilah table yang paling meriah malam tu. Alangkah bagusnya kalau ada hadiah untuk kategori meja paling riuh. Sure sure ktorg menang and tak payah tunggu cabutan "bertuah" tu. Pffttt !! Btw lelaki tunggal dalam ini gambar ialah owner blog terbang tinggi tinggi. :D


Si terbang tinggi tinggi tanya 'nadia dah kawen ke pakai inai ni??' , HARHARHAR !! Suka kannnn tanya soalan mengundang air mata darah dan pendarahan tekak nak jawab. Zzzzzz. :P


Budak tecik ni pulak anak kepada blogger Ujang & Yana.Comelkan ?? Rasa macam nak kunyah kunyah je pipi dia. Siap pakai baju kurung hoccay !!


Jom bergambor dengan Chef Ismail !! Orang kampung Kak Sha. Alaaaa chef tak ikut temaaaa !! Uwaaaaa T_____T.Ni da bergambar sekali ni minta mintalah bakat memasak tu turun kat ktorg semua. hahahaha. motiff ??


Bila kawan lama berjumpa , oh depa punya borakkkkkk fuhhh sampai kerusi ada pon tak duduk.
Sebab nak jugak borak berdiri tu , Kekeke !



Tunggu punya tunggu , nan hado nombor ni naik. Kata orang orang cina 'no 8 ni manyak ong la amoi' , puiiiihh~. Kalau ong mesti aku da dapat da ganjaran ong tu. Dasar Ong Tai Kim betul , nahhh masuk kau dalam cawan !! HARHARHAR. 



Sebelum balik mohla kita posing reramai depan entrance Rumah Tamu Datin Halijah a.k.a Nailis Sentul. Entah bilalah boleh gather sesama blogger macam ni lagi. Uwaaaaaaaa. Y_____Y. Yang Ujang tu kenapa daring si Faiz tu sampai camtu sekalikkk ??


Orang tua pernah berkata 'tak baik anak dara duduk dekat tangga' , haizzzz. Kalau tak duduk kat tangga kat mana lagi nak shoot angle cantik. Nak duduk atas bumbungg ?? Kurlasss kau jah. :P


Hujan rintik rintik , air bergelora , emak bagi seposen , ayah bagi seposen. Ehhh !! Tak tak takkkk !! Aku nak cakap yang time ni hujan rintik rintik. Tu je motif dia , tapi ternyanyi nyanyi pulok. Maaplah ye. :P Sekian sahaja untuk entry panjang lebor malam Majlis Ulangtahun Aroma. Jumpa lagi dalam entry yang akan datang. Muah muah. Love ya people. Thanks for your time.

p.s : jenuh nak upload gambar sebesar anak gajah africa nie aihh. -___-"


xoxo


4 comments:

  1. errr.. blogger femes je dpt undangan gini.. huhu..

    ReplyDelete
  2. Mereka yang femes , kite menumpang lalu je. Huhu. :D

    ReplyDelete
  3. Hahaha. Silekan bace. Jenuh mak jemah menaip. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah