Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, December 17, 2012

PERGHHH busuk gila hati kau !!

Assalamualaikum & Hello.

Tergerak hati nak gerakkan jari jemari pergi page Life 101 dekat FB pagi pagi buta ni.
Page Life 101 ni milik blogger Yana & Ujang .
Tetiba hati tersentap sekejap bila ternampak munched screen Yana.

*ihsan Life 101 page*

So right now , aku tak taulah mamat ni ada sakit otak yang tak dapat dikesan ke apa.
Sampai tibe tibe nak kutuk this family teruk teruk macam ni.
Maybe sebab dia adore sangat dengan life 3 beranak ni.

"Wahai Faizulizhan Abu Bakar , lets say kalau kau dah kawen and orang kutuk bini kau macam ni. Agak agak ape kau rasa eh ? Happy ?? Teruja ?? Agak agak kalau orang kutuk anak kau muka macam rumah tak siap. Agak agak kau marah tak ?? Come on la bro. Dunia ni bulat. Karma is always there. Kau kutuk orang tu , beribu ribu lagi orang kutuk kau. Tahu ? Get your own life la bro. Dorang tak kacau kau , kau tak payahla sebok sebok nak enterframe hidup dorang. Lagi satu , yang kau kutuk yang kau hina tu ciptaan Allah. Please bersyukur sikit boleh kan ?"

Walaupun aku baru sekali je jumpa family ni. Tapi aku rasa sangat dekat dengan dorang.
This is what we called semangat blogger !!
Sorry terpaksa condemn kau ye mamat , please respect others kalau kau nak orang respect kau.
Kalau tak kau boleh bace previous entry aku pasal orang BIADAP !
Menduga kesabaran betul budak sorang ni. Haizzzz.
Babai !!


p.s : kalau kau di pihak yang betul , asal dorang add kau kat FB kau tak approve ??


xoxo


10 comments:

  1. ehhh ehhhh ehhhh perfect sangat ke mamat ni????????? duhhhh!!! -..-

    ReplyDelete
  2. Haaaa kannn~ Sangat tak boleh blah kot.

    ReplyDelete
  3. Nilah name dia cari publisiti murahan. So kite bagilah die publisiti yang dia cari sangat tu.

    ReplyDelete
  4. eee mamat ni dh kenapa. mental agaknya.

    ReplyDelete
  5. eh eh..ada entry..haha~ kita nk cari budak ni..cari makpaknya skali..kasi sekolahkan...bazir duit kerajaan je ini olang..haihh~

    ReplyDelete
  6. Kak Sha : Haaa tau takpe. Kite yang bace pon naik mental dengan dia.

    Ujang : Siannn. Tssskkkk T____T

    Kak Yana : Hahaha. Kalau mampu disekolahkan lagi. Sebab bangang die macam terserlah sangat. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah