Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, December 13, 2012

Phuket itu sungguh ohhsem ! Tapiiiiii......

Assalamualaikum & Hello.

Tadi pukul 5.30 petang ada meeting pasal company trip tu PHUKET next year.
Dan aku sebagai committee member WAJIBlah attend meeting tu kannn.
Muka berbunga ceria bila dengar perkataan PHUKET tu.
Kau gila kalau tak ceria kannn...
Tapi yang mematikan keceriaan aku tu bila.......


1) Bila aku teringat hutang PTPTN aku yang menggunung tu pon aku bayar ikhlas tak ikhlas je.
Lagi ada hati nak pergi buat passport. HARHARHAR.
So macam mana ?? Doa doakanlah aku lepas buat passport eh. :P
*kalau lepas aku bagi korang ole ole. hihihi*


2) Bila aku sebagai committee diberi tugasan untuk membuat BANNER , ARGHH !! Part ni yang aku malas ni woiiii !!! Aku tak kuasalah nak menghadap laptop/pc yang boleh jadi hang semata sebab aku bukak Adobe Photoshop. Mental mental mental !! Tema UNDER THE SEA pulak tuuu. Haaaa gasak !! Tatau. Dalam kepala aku terbayang 'who lives in the pineapple under the sea......spongebob squarepants'.
 *berkecai otak dekat lantai , tolong kutipkan !!*


3) Bila aku dengar staff yang below 5 years service dalam company kena bayar 30% off the total amount per person. Haaa guane tuh ?? Terus rasa nak pitam taknak bangun bangun dahhhh. Rawrrrr.
Terus terkeluar pulak lagu price tag tapi ini version 'its all about the money money moneyyyy'. HIKHIKHIK. 
*kami committee sepatutnya kami free lah boss , bolehla eh ehhh. Kalau tak ? Buat banner tu sendirikkkk !*

*ihsan : google*

So maka dengan itu , aku sendiri pon tatau nak rasa happy ke nak rasa unhappy. Pfftt !!
Ohhhh sape sape yang ada idea nak bagi untuk design banner tu feel free comment this entry.
Uwaaa. T____________T *nanges air mata darah pon keadaan takkan pulih seperti biasa , EHH tetibeee*
Sekian sahaja untuk sekarang. Nanti nanti tak tau lagi. Kekekeke~
Babai !! Love ya people.


p.s : bila tension je lapar , bila lapar je tension. makanggg lagi jom.


xoxo


8 comments:

  1. hai..cantik la blog dia..
    jatuh hati..hehe..

    eh..buat spongebob tu ok gak ..kiut pe.. hehe..

    ReplyDelete
  2. Auucchhh , jatuh cinta terus bace komen dayah. Hihihi. Tula pikir nak buat banner ade spongebob. Biar padan muke dorang nanti. :P

    ReplyDelete
  3. haha...
    :)

    asalkan masa holiday nti happy sudah...

    ReplyDelete
  4. Hahaha. Taknak pergi dah !! Boikot Thailand setahun. Tssskkk. Y_____Y

    ReplyDelete
  5. xpernah sampai phuket lg. cerita tau nanti.. :)

    ReplyDelete
  6. Tak mau g dah. Haha. Boikot Thailand. :P

    ReplyDelete
  7. Will all the hardworks untung dapat bercuti kat Phuket :)

    ReplyDelete
  8. Kannn~ tapi semestinya akan busy nak manage the holiday for whole company. Pfftt!! :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah