Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, December 27, 2012

Shopping kain dekat Jakel , wuhuu !!~

Assalamualaikum & Hello.

Semalam after balik kerja dengan flu yang teruk ni , aku ajak buah hati aku pergi Jakel.
Dengar khabarnya ada SALE !! HARHARHAR. Tu yang dengan hidung tersumbat pon aku gigih pergi.


Sale ni berakhir pada 2 Januari 2013 , so apa lagi ?? SHOPPIINGGG !!
Masih ada lagi masa nak terjah Jakel yang berdekatan.

Maka dengan itu , semalam aku berjaya dapatkan kain Chiffon Jorgget & Satin untuk aku.
Material Satin jugak dipilih untuk buah hati. Kain satin tu ktorg borong sampai 9 meter.
Sebab nak kaler same punya pasal , MIAHAHAHA.
Alhamdulillah semalam rezeki aku sebab dapat kain Chiffon Jorgget tu extra 0.7meter.
 Sebab 1 gulung tu memang last untuk aku. Terima kasih Jakel !!


JAKEL - Fashion with passion.


This is my Chiffon Jorgget , sorrylah ye semua. Gambar memang takde seni.
Sebab suruh adik aku dekat rumah tu tolong snap and Whatsapp dekat aku. HIHIHI.
Semata nak bagi korang semua tengok tau. Baikkan aku. Color code : Light Cream.
Chiffon Jorgget ni semalam aku beli harga dia RM19 semeter. Kalau tak sale harga dia RM 29 semeter.


This is my Satin , color code : Light Cream.
Harga masa aku beli semalam RM 12 semeter. Kalau tak sale RM 22 kalau tak silap aku.
Macam mana aku clarify ni Satin instead of Chiffon ?? Sebab Satin ni kain dia berkilat. Senang kan !

Design apa yang aku nak buat untuk kali ni ?? Haritu dah try kembang payung kan.
Kali ni rasanya macam nak try Kurung Peplum. Ngee !!




2 design dekat atas ni by Nurita Harith , lawakannn !!
Tak dapat exactly yang macam ni , dapat yang sipi sipi pon bolehlaaaa. -.-"


Macam ni keee !! Pon sweet and simple jugak. Wuhuu.
Better letak beads ke border lace eh ??
Haritu dah lace dah , takkan nak letak lace lagi kannn. Ke camne ??




Yang Nora Danish pakai ni pon ohsem kott !!
 Terbuntang buntang mata aku nak pilih design mana 1 , or maybe serahkan je dekat akak butik tu ??
Huwaaaa. Nak jadi pengapit je ponnn , tapi kalau boleh biarlah aku puas hati kannn.

Okay dah , nak pergi berangan sebelum boss kerah buat report tuk quarter meeting dia sat g.
Babaiii !! Love ya people.
Thanks for your timeee.


p.s : besok nak pergi PD , my first place dating dengan buah hati yang luar daripada KL. :P


xoxo



7 comments:

  1. jd pengapit lg? nanti ada org jaki plak haha

    cantik design2 baju gitu. nad kurus okla tu pakai :D

    ReplyDelete
  2. Hihi. Tula nak hantar p tailor pon duk pening nak pilih mana 1 design. Hihi. Kurus tapiiiii muncittt. Huahuahua.

    ReplyDelete
  3. hambek kaw.. betul2 tgh in peplm skrg ni kan.. hahaha..

    ReplyDelete
  4. Tau takpe , tu yang teringin teruk tu. Hihi

    ReplyDelete
  5. akak pun baru je beli kain for wedding anak buah.. i love most of the satin here..

    ReplyDelete
  6. Cantik lah design baju kurung peplum tu !! Alia nak sehelaiii !!!! Cantiikk gilaaa !!

    ReplyDelete
  7. Kak Yan : yeke ? Cantikkan ? Banyak kaler plak tu. Juling2 mata tengok.

    Alia : jomlahhh kite buat same same. Nnt boleh pakai same same. Hihihi

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah