Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, December 13, 2012

Thailand VS Malaysia , ARGHHH !!!

Assalamualaikum & Hello.

ARGGHHH !!! Sakitnya hati aku tengok match malam ni. 
Habes twitterku dibanjiri sumpah seranah caci maki. Rawrrrr !!
Naseb baik tak book flight nak pergi Bangkok , kalau tak ???
Bengkok bengkok reff tu aku kerjakannnn. Haizzz.

Mulai malam ni nak berhenti dengar lagu K-Pop !! *hahaha tak boleh blah kan??*
Aksi aksi Gangnam jugak akan dilarang , Kihkihkih.
Nawaitu nak jalan jalan pergi Korea pon aku tunda. Pfftttt !! *tunda hoccay bukan kensel*
Marah sangat mak jemah harini. Geram wehhh !!!

Malam ni pon taknak makan tomyam/somtam/nasi goreng thai !! BOIKOTTT !! *besok baru boleh makan , hahaha*
Padang udahle tak cantik hoiiii itu lagi menambahkan sakit hati aku.
Cantik lagi blog aku ni. Kihkihkih. Sejuk mata memandangggg. :P
Padang cam jahanam - player Thai cam haram - REFF ?? Itu binatang haram. ERRRGGHHH.

Apa pon aku tetap kesiankan Fadhli Shas , ini seriousssss !
Sampai menangis orang tu ko buat ye Korea sakai. Sakit hati beta. Oh oh oh. 
Kau pon sama Dasatkorn , dah kecik besar kecik besar dah aku nampak. Pfft !!!
Jangan sampai aku kunyah kunyah kau guna gigi kapak aku ni. Zzzzzzz.


Sebelum emosi semakin tak stabil dan blog aku menjadi tempat carutan.
 Baik aku chow dulu. Selamat malam semua. UWAAAA. Y_______Y
Babaiiiii !! Love yaaaa. :)

*ihsan : google*

AKU TETAP BANGGA JADI ANAK MALAYSIA 


p.s : jangan sampai aku nampak reff korea tu kat SNBJ , ada aku bakar kau nanti !! Hurhhh. -______-"


xoxo


4 comments:

  1. Haha , takziah Malaysia. Haha. Jom makang tomyam. :P

    ReplyDelete
  2. Haih. Kesian Malaysia,takda rezeki kan.

    ReplyDelete
  3. Tulah. Harimau kene lanyak dengan gajah. Takde peluang dah nak jerit2 dekat SNBJ. Huhu. Y____Y

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah