Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, December 20, 2012

WHATTTT ????

Assalamualaikum & Hello.

Suatu ketika aku pernah cerita pasal jamban kannn. Siap klasifikasikan 2 jenis jamban lagi hoccay.
Now aku nak cerita dengan korang hal berkaitan jamban lagikkkk. HIHIHI.
Haritu , selepas penat pusing keliling dalam Times Square. Tetiba pundi kencing mula buat hal. Haizzz.
Terus meluru laju mengikuti signage yang tertera.

Masuk masuk je "omakhaih ramainye orang"......tapi aku tengok banyak lagi toilet yang vacant.
Pelik binti musykil bin ajaib la kannn kenapa dorang beratur panjang panjang sedangkan ada toilet yang kosong.










RUPA RUPANYAAAAAA.....















IYEEE !! Inilah keadaanya walaupun ini bukanlah gambar jambannya.








Masih tak nampak kat mana kekurangan jamban ni ??











Haaaa dah nampak ke belum ??









 IYEEEE JAMBAN TU TAKDE PAIP , NO BIDET YEEE !!











gambar ihsan google

Tak guna jamban cantik , dibuat daripada emas kalau takde paip. RETI ??
Kau nak suruh aku lap je lepas merembeskan sisa kumuhan tu ??
Kalaulah aku ni keturunan cha ya nun alip , maybe aku buat ilek je.
Tapi aku ni berdarah Melayu + Jawa hoccay.
Sampai kesudah aku pikir macam mana nak membasuh kalau dah rupa ini.
Takkan kau nak suruh aku cedok air dalam mangkuk jamban tu MANGKUKK !!

Please alert dengan persekitaran ye kepada sape sape yang nak buat bangunan tu.
Tolonglah buat toilet with hand bidet tu banyak banyak kalau ye pon korang nak buat yang no bidet tu.
Ni baru kat Times Square , before before ni aku pernah buat site visit jugak.
Begini jugak rupa jambannya. Haizzzz.
Memang idoklah teman nak melepaskan hajat kat situ , ku tahan tahan tahan.
Kalau aku kena buasir masa shopping dekat mall kengkorang. SIAPLAHH !!
AKU SAMAN MALU TAUUU !! HARHARHAR.


p.s : naseb baik office aku punya jamban ada hand bidet , senang hati iollss...


xoxo


2 comments:

  1. hahaha kalau kt singapore kan kitorg kene bawak botol air pg mane mane isi air pastu nk kencing gunala botol tu. sadis kan

    ReplyDelete
  2. Tulah. Dengar kata dekat USS macam tu. Danngggg !!~ Sadis teruk. Y_____Y

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah