Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, December 18, 2012

Xmas Lunch 2012 , Ho Ho Ho !!

Assalamualaikum & Hello.

Just now ktorg satu ofis having Xmas Lunch 2012. Ho Ho Ho Merry Christmas.
Bukan Ho Ho Ho Holik eh eh eh. HARHARHAR.

Menu yang aku nampak tersergam indah atas meja : Spaghetti/Turkey/Bread Pudding.
*sorry gambar takde sebab cik tab tak turun sama*


Kalau bab makan , sorang pon tak sudi nak pandang lensa kamera. ECEH !!
Desa sangat bahasa aku. KEKEKE


Betul tak aku cakap ?? Makanan diutamakan , lensa kamera diketepikan. :P


Dah kenyang perut masing masing , kenalah senaman mata dan mulut.
Baca lirik sebelum menyanyi nyanyi lagu Merry Christmas/Jingle Bell/Santa Coming To Town.


YAIYYY !! Our gitarist !! Every year also the same person. :)


Semangatttt !! Itulah yang kita cari yawwww , Hikhikhik.


Ni koir perempuan people , dorang ni enjoy betul nyanyi nyanyi.
Aku ??


HAAAAA !! Tulah yang aku buat. HARHARHAR.
Gelak....gelak....gelak.... :DD


SANTA CLAUSSSS IN DA HAUZZZZ !!
Masa nilah depa dok nyanyi lagu Santa Coming To Town tu.



Santa dan hadiah hadiahnya , wuhuuu !!~


Dan mereka masih lagi bernyanyi riang ria , :D


Tapi ktorg ?? Wah kemain syiok berposing tak pandang kanan kiri. :P


Our 2nd guitarist , :D


Sesi memberi hadiah. Hadiah hadiah ni semua yang ktorg gather haritu.
Special untuk exchange gift session.


Ini boss kepada Santa Claus. Sebab tu di bodek baik je while giving the present. CHAITT !!


Beronok ronok dapat hadiah masing masingnya punnn.


WAHHH !! Big boss nombor 2 pon dapat hadiah jugakkk.


Big boss nombor 1 pon dapat , hoyeahhh !!


Sayang sangat dengan Santa Claus kelaut ni , HARHARHAR.


Everybody loves SANTA !! :D


Xmas Lunch 2012 at Discovery Overland Holidays.

We wish you a Merry Christmas
We wish you a Merry Christmas
We wish you a Merry Christmas and a Happy New Year.

Babaiiii !!
Love ya peopleeee.


p.s : aku dapat kain batik for xmas present , miahaha. SANGAT DESA IOLLSSS. -___-"

xoxo


2 comments:

  1. kain batik je? huhuhu okla tu

    bestnya ofis nad berbagai kaum ada. boleh celeb mcm2 perayaan :D

    ReplyDelete
  2. Tula pasal !! Kain batik je. Dahla tak penah sekali den pakai. *pitam* memang berbagai bagai na bangsa. Bangla pon hado. :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah