Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, January 2, 2013

2012 , thanks for everything ! :)

Assalamualaikum & Hello.

Masih lagi dalam mood melepaskan tahun 2012. Too many things happened in 2012.
Kalau nak disummarizekan memang tetap akan berjela jela panjangnya.
Apa pon alhamdulillah sebab berjaya mengharungi pahit getir tahun 2012 ni dengan penuh jaya.
Banyak sangat benda sampai tak tahu mana satu aku nak cerita dulu.
Tapi for sure aku nak cerita yang best best je , yang tak best tak nak ingat !!
Buang yang keruh amek yang jernih ye konsep kita harini. :P

MANIS/CANTIK/TERBAIK/DA BOMB  :


Jodoh pertemuan di tangan Allah , siapalah kita untuk menyangkal. Wahhh gettuw !!
Alhamdulillah dipertemukan dengan lelaki sebaik ini ketika diri ini sangat memerlukan seseorang.
Terima kasih Allah atas pemberian ini. :)



Bila dentist kata boleh bukak braces , ohmaigod ! Manis ke tu ?
Manislah jugak sebab lepas tu boleh melahap daging dengan kadar selit di celah gigi yang rendah.


VACATION & DAYTRIP

Jalan jalan cuci mata dan duit ringgit dengan family dan jugak buah hati. WOW !
Sangat banyak jugak kawasan berjaya aku ukur untuk tahun 2012.
But for 2013 , pleaseeeee kurangkannn wahai Cik Dabel N. Kita ada misi dan visi yang perlu dijalankan.
Antara kawasan yang berjaya diukur tahun 2012 ialah :














ENGAGEMENT







WEDDING









Aku punya aim , akhirnya dapat jugak ! Yeahhhh. Penat mengumpul dana nak membeli Cik Tab ni.



Bila buah hati suruh bukak bonet and pergi amek "kerusi lipat" dalam bonet.
Tapi bukan kerusi yang terlipat , tapiiiiiii anak beruang ni yang terlipat. Auccchhh. :D



Bila buah hati berpakat dengan family and bestfren aku untuk prank aku on my birthday !
Eeeeee......sangat rasa nak marah tau ! But I love you. :D


Actually banyak lagi yang best best , tapi kalau aku terus menaip.
Memang jenuh pulak korang nak scroll ke bawah kannn.
So amek jalan mudah , beragak agak dalam penulisan.
Walaupun dah terlebih agak. HIKHIKHIK.
Apa pon selamat tahun baru semua.
Babaiiiiii , Love ya people !!
Thanks for your time !!


p.s : tahun ni tahun aku kerja keras. huhuhu.

xoxo


2 comments:

  1. Waaaaaa... rasa happy nye bila ingat2 balik kan cite2 manis.. :)

    ReplyDelete
  2. Yess tau takpe. Sebab tu taknak masukkan cerita sedih sume. HIHIHI.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah