Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, January 2, 2013

2D1N Port Dickson , WIHUU !!

Assalamualaikum & Hello.

Our last Jumaat in 2012 ditutup dengan family vacation dekat Port Dickson for 2D1N.
Venue : The Regency Tanjung Tuan Beach Resort.

DAY 1


We are on our way to Port Dickson yowww !!
Sempat lagi melantak KFC semua gara gara lapar gila tak hengatttt. :P




This is the scenery from our Penthouse. 
Penthouse ni ada 5 bilik. Sangat selesa untuk ktorg 20 orang.


Penthouse ni owned by company makcik aku.
Tu yang ktorg dapat vacay dekat sini. Hihihihi. Terima kasih Mardec !!


Birthday surprise untuk adik aku. Happy 20th Birthday brotha !!
Dia kemain semangat tiup lilin without notice yang lilin tu lilin magic.
Yang takkan padam. HARHARHAR. Siap pakcik aku tolong lagi tu. Ape pon tak boleh. :P


Pencil boat ke banana boat ?? Argh tak kisahla mane mane pon.
Yang penting ktorg naik 8 orang kene charge RM 100. *lepas kenyit kenyit mata dapatlah harga ni*
Konon semua reti berenang je kannn. Berani mati sungguh !


2 kali dijatuhkan dalam air , grrrr !! Yang kali pertama tu boleh plak jacket aku tertanggal.
Memanggg ARGHHH ! TAKUT MAK NOOKKKK. :P


Bersepah sepah dalam air , HIKHIKHIK.
Dah macam mangsa kapal karam je semua. *nak bajet bajet Titanic sangattt*

And malam tu ktorg just playing games dekat bawah hotel and lepak lepak kat tepi pantai.
Amek angin malam katanyaaaa. Nak romantik romantik jeee. HARHARHAR


DAY 2

Bangun pagi terus tukar attire nak mandi pool , BOLEH ?? HAHAHA.
Tak reti nak mandi dulu ke ape ke.
Mandi pool , main bola sepak pantai dan kesudahannya RENTUNG !!
Tahniah untuk aku. Lepas tu menjerit dalam toilet sorang sorang meratapi kehangusan kulit. PFFTTT !!


Family picture for kali ni punya gathering , hoyeahhh !!
Ramai yang tak dapat join last minute , soooo tak berapa ramai. Kalau ikutkan lagi ramai. Sobsobsob.


Lepas check out , ktorg tak terus shoot balik KL.
Singgah sat dekat jeti yang kononnya location shooting Aku Terima Nikahnya. *gila tak bleh blah. hahaha*



Seronoknya berjemurrr !! YEAYYY !!
Rentung pon rentunglah , janji satisfy. Kan kan kannnn. :D



Hati berkata alangkah indahnya kalau buah hati ada sekali. Bolehla bebajet Adi Putra & Nora Danish. *pitam*
Sorrylah ye , entry dah basi baru nak update. HIKHIKHIK.
Bukan apaaaaa , aku try nak update guna Tab tapiiiii masyaAllah lembabbbb sangatttt !! Geram je ai.
Akan ada lagi entry dalam masa terdekat ni. Stay tuneeee !! Babaiiii...
Love ya and thanks for your time ! :))


p.s : 2013 , tahun baru , azam baru ? Boifren baru ?? EHHH !! HAKHAKHAK. *gurau gurau jeee*

xoxo


2 comments:

  1. amboi 20 orang tau. bestnya akak cuti new year tak pg mane pun. konon nk pg piknik tapi plan sume hancus sebab tido sampai ke ptg haha

    ReplyDelete
  2. Hahaha. Ni pon entry patutnya 28.12 oiii. Takdela new year sangat. Hahahaha. Amboiii kemain tau tidooo. :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah