Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, January 10, 2013

Android Games : Subway Surfers.

Assalamualaikum & Hello.

Baru berkesempatan nak update blog , sebab.......sebab.........sebab ni haaaa.
Yang bawah ni ha , bukan sebab banyak kerja ke apa ke. HIHIHIHI.


Game baru tak berapa baru jugaklah. Tapi sedang hangat diperkatakan. Ececehhh !!


Cara permainan : Kumpul coins JE. Hahaha.
Korang mesti ingat nak kumpul coins tu senang. Malangnyaaaa , susah kot !!


And if korang terlanggar sikit je body keretapi tu , haaa tu diaaaa.
Pak guard ke polis ke dengan anjingnya akan keluar and kejar korang. HUHUHU.


Dia ni aku tak tahulah , hebat betul main game ni.
Aku punya highscore paling paling tinggi pon 30K plus plus. HARHARHAR *gila noob kau ni*
So , kepada korang yang takde lagi game ni dalam android korang , silelah cepat cepat download.
Boleh link dekat FB jugak , so korang boleh lawan dengan kawan kawan korang.
Siapa punya high score paling tinggi. HIHIHI. SERONOKKK !!
Okaylah nak sambung main balik , babaiiii !!
Love ya people. Thanks for your time.


p.s : sampai naik drain battery main game ni semata daripada tadi. :P


xoxo


5 comments:

  1. kan iphone dh lama ada nad tp akak tak reti main haha. akak suka main temple run. main temple run la plak huhu

    ReplyDelete
  2. sama....dah terjebak jugak dgn game ni....tp bila lama2 main...dah naik jemu dah :)

    ReplyDelete
  3. Kak Cha : Ni anak beranak sepupu sepapat jiran tetangga temple run jugak. Sonokk !! Trylahh. :D

    Wawa : Yelah tu. Sekarang ni tengah ketagih. Kite tengok berapa lama boleh tahan. HIIHI. :D

    ReplyDelete
  4. ohw! sy sgt kaki game..xboleh dpt game baru mesti leka punya..huhu..tp nak main gak.. heeee!

    sy follow blog awak :)

    ReplyDelete
  5. Thanks Saila , Nanti kite follow balik eh. Now dekat office kotak followers tu tak kua. Kene block. Sobsobsob T______T

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah