Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, January 7, 2013

Anugerah Juara Lagu ke 27.

Assalamualaikum & Hello.

Anugerah Juara Lagu ke 27 di Stadium Putra Bukit Jalil dengan bertemakan "Ekspresi Seni".Dan aku juga tidak melepaskan peluang untuk melihat sendiri kehangatan AJL semalam. Almaklumlah dapat tiket free , takkanlah nak tolak kannn !! Sanggup ni bersesak sesak , berhimpit himpit dan tersedut bau ketiak orang semata nak tengok AJL. Ktorg yang dapat ticket untuk seat Arena pon main tolak tolak nak masuk enttrance. Kalau seat lain ??


Our tickets for Anugerah Juara Lagu 27. Motip nak tunjuk ? Mestilah nak berlagak. Hahahahaha. Jangan jelessss. :P


Masih nak show off tickets , maaflah ye dengan perlakuan tuan hamba ni. Lol. :P


Tengok tengok tengokkk !! Live from Stadium Putra Bukit Jalil. Korang hado ??



Omooo , dapat seat dekat Black punya fans pulak tu !! Alahaihhhh.


Haaa , cuba teka siap beliau. Sapa dapat teka dia hebakkk !! :D


Alahaiii mokcik , duduklaaa. Nak snap gambar stage bukan gambar mokcik. Y______Y


Faizal Tahir dengan Anti Graviti , superb opening AJL !!


Hafiz & Adira - Ombak Rindu.
Berombak dadaku tengok Aaron Aziz !! ARGHHHHHH !!


Shila Amzah - Patah Seribu. Meremang segala bulu roma ai dengar suara minah ni hoccay.



Hazama & Amy Search - Simetri. Walaupun Hazama ada lari tempo sikit tapi aku tetap admire the mostlah. Hihihi. Cinta itu buta , eh  eh eh tetiba sangattt ! :D


Azlan & The Typewriter - Idola. Lan punya tarik suara tuuuu , nah kauuu !! Meromang romang lagik bulu roma den.


Stacy - Pelangi Senja. Aku suka outfit kain duyung dia yang last sekali tu. Naisss ! Suara dia pon best.


Bedroom Sanctuary - Lagu.Kita suka...kita suka...kita suka. Yeay !! This is our song. Walaupun dorang tak menang but malam tu dorang menang sorak. Semua orang sing along dengan dorang , aku ?? Eh mestilah nyanyi jugak. Siap record video tau.


Aizat - Terukir di bintang. Even Aizat just replace Yuna tapi performance dia sangattttt A .Simple , relax & chill. I loike. :D


Hafiz - Ku Akui.Hafiz tak pernah mengecewakan sesiapa pon , tak pernah sumbang and always merdu. Malangnya dia dah ada girlfren. Woiii apa kena mengena ??


4 Otai Rockers :

Rahmat Mega - Bayangan Gurauan
Aris Ariwatan - Lamunan Terhenti
Joey BPR - Seribu Tahun Takkan Mungkin
Ramli Sarip - Kamelia

Persembahan 4 rockers terbabit diiringi 4 gitarist otai :

Edrie Hashim
Rodi Kristal
AG Coco
Man Kidal


TADAAA !! Habes sudah. Juara pon dah diumumkan.
Tapiii yang menjadi persoalan sekarang ni. KENAPA AKU SENYUM MACAM TU !!!


Semua pemenang , tiada pengalah. Eh eh ?? :D


BLACCKKK !! Arghhhh. Hahaha. Overkannn. Mentang mentang duduk dekat seat fans Black , terus histeria nampak Black. HIKHIKHIK


Hafiz & Ajai dengan hadiahnya , wahhh !! Nak RM 5K boleh ?? Sikit jeee tak mintak banyak ponnn. :DD


Black & RJ , good combination. Tapiii alangkah bestnya kalau Malique ada. Malique where are you. T________T


Azlan & The Typewriter pon bersama hadiahnya.


Tu diaaaa ! JUARA AJL ke 27.
Walaupun hanya penyanyi gantian , doesn't mean tak boleh menang hoccay.
Chaiyalah Aizat !!

Keputusan Anugerah Juara Lagu ke 27 :

Juara : Aizat - Terukir di bintang (nyanyian asal Yuna)
Naib Juara : Azlan & The Typewriter - Idola
Tempat Ketiga : Hafiz - Ku Akui.
Vokal Terbaik : Hafiz (3 years in ar row man , tabik spring)
Persembahan Terbaik : Black & RJ - Teman Pengganti.

Sekian sahaja untuk kali ni. Monday blues people.
Happy working. Love yaaa !!
Babaiiiii.
Thanks for your time.


p.s : pagi pagi lagi dah terpelecok , haizz. tido sambil jalan itulah akibatnya. Hihihi.
p.s.s : aku ada record performance Mojo & BO. But not for sharing. Mihmihmih
p.s.s.s : aku nyaris terlanggar Rahmat Mega dekat tangga masa nak balik. :P
p.s.s.s.s : gambar aku nampak macam dorang kecik kan ?? tapi tak. aku nampak dorang besar je. semua ilusi optik. Hahaha.


xoxo


2 comments:

  1. yeay Yuna menang hahaha. ni balik lambat la eh malam tadi? haha gigih tau

    ReplyDelete
  2. Kak Cha : Memang lambatla kak. Nak g mencekik lagi pastu. Tau tau dah kul 1 lebih. Hahaha.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah