Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, January 15, 2013

B2B : Idea untuk door gifts.

Assalamualaikum & Hello.

Korang rasa masa E-Day should give door gifts ke tak for guests ?
Aku rasa macam perlu tapi orang kata bazir duit , alaaaa takyahla buat yang makan cost banyak.
Kan kan kannnn ? Korang rasa tak apa yang aku rasa ni ?
Teringin nak bagi Marshmallow In Jar for door gifts , comel kannn ? HAIPP !! Jangan tiru eh. :P


*gambar ihsan Google*

Comelkannn ?? Comelkannn ??
Tu yang terus refer dengan mama , mama kata okay jugak. Hoyeah !! :D
Dengan itu terus google mana boleh dapatkan botol @ jar tu. Godek punye godek punye godek.
Lalu terjumpalah website Quality Pack , HIHIHI. Sonang kojo den. :P




A few jars yang dalam pemerhatian aku , ala kecik kecik je cukup. Aku kan save bajet. :P
So nanti just cari additional ribbons/laces dan jugak tag/stickers untuk hias jar ni. Wahh ! Gettuw.
Tapi ni aku belum lagi suruh depa quote harga. Sebab easier for me kalau pergi kedai tu terus.
Since location pon dalam KL lagi , so later boleh pergi usha.
Untuk address & contact number sila refer bawah  :

K.L. Office
No. 52, Jalan Puchong Mesra 1,
Plaza Puchong, Batu 7 1/2 Jalan Puchong,
58200 Kuala Lumpur, Malaysia.
Tel: +60 3 80763311
Fax: +60 3 80763300

Business Hours
8:00am - 5:00pm (Monday - Friday)
8:00am - 1:00pm (Saturday)

Amacam okay tak idea untuk door gifts E-Day aku ??
Korang ada idea lagi menarik tak ? Meh kongsi meh.
Okay tu je untuk kali ni , nanti aku godek mana nak buat tags/stickers pulak.
Lepas tu aku publish tuk bacaan korang eh eh eh.
Babaiiii. Love ya people.
Thanks for your time.


p.s : boss membebel ---- aku tekan blogger ---- terus menaip ---- bebel kau sorang sorang.


xoxo


4 comments:

  1. makcik, botol camtu kat nilai 3 boleh dapat 60sen saje.. Nanti pi lah survey..

    ReplyDelete
  2. Tula dia , kita nak g Nilai 28 ni kot. Saja nak survey survey. Dekat Quality Pack tu pon lebih kurang tu jugak harga dia.

    ReplyDelete
  3. waahhh comel je idea tu, i love marshmallow..:) bagi bende makan tak membazir.. tapi cari jar yang murah la, try survey dulu :) kalau nak lagi murah letak je dalam bekas yang macam dadih tu kan jernih jugak then hias je, jimat pun jimat dan selamat tak pecah :)

    ReplyDelete
  4. Tula dija , tatau nak pakai botol ape. Nak letak dalam pastik je rasa. Takpe nanti kite tengok apa akan berlaku. Hihihi. :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah