Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, January 22, 2013

Buntut Ayam Itu Terbaik , Ahaksss. :D

Assalamualaikum & Hello.

Buntut ayam ?? Gila ke makan buntut ayam ?? Tak kotor ke ?? Sedap ke ?? Rasa ape ??
Tula antara reaction yang aku selalu jumpa bila aku cakap 'Aku makan buntut ayam.'
First of all aku nak salahkan Keknis sebab upload gambar buntut ayam dekat Instagram malam malam buta.
Sampai meleleh air liuq basi mengidamkan buntut ayam madu seperti dalam gambar di bawah.


Berdasarkan jumlah like tu , nampak macam ramai jugak yang suka makan buntut ayam.
Maknanya bukan aku sorang je la yang pelik dan mempunyai taste yang tinggi dekat buntut ayam ni.

 Disebabkan ketagihan buntut ayam ni , sampai Wan pon aku ajar makan buntut ayam. HAHAHA.
Siap ajar macam mana nak asingkan tulang buntut tu , miahahahaha.
Bak kata dia 'Kalau bie makan , bie telan je dengan tulang tulang.'
Kemainnn ! No wonder buntut besar. EHHH !!
Sampai ada sekali tu , pergi pasar malam dekat Putrajaya tu and beli buntut ayam je.
Lepas tu lepak dekat tasik Pullman tu. Melantak buntut ayam. Tahpapetah.

Kepada sesiapa yang tak pernah makan buntut ayam ni , nak aku ajar ?? HIHII.
Kang ketagih jangan salahkan aku. Ngeee.
Babaiiii. Love ya people. Thanks for your time.


p.s : terasa nak makan buntut ayamlah harini , mana nak dapat niiii ??



4 comments:

  1. haha akak tak mkn pnh try mkn tp kene goreng yg btul2 garing smpai jd kecut punya br la akak boleh rasa wakakak

    ReplyDelete
  2. Hahahaha. Sedap kot kak !! Lemak !! Perghhh. Mengigit bibir dah niiii. :P

    ReplyDelete
  3. Gimmie5 dija suke gile bontot ayam, rugi woo sape tak makan, tapi kitaorang tak beli kat luar,masak kat rumah, bersihkn sendiri, pastu baru masak.. :) kat dalam freezer ade lagi tak bergoreng tu..hee nak ajar suami makan gak la pas ni :) nadia kalau minat peplum datang la blog dija, dija ade jual peplum :)

    ReplyDelete
  4. Oh Dija pon suka makan bontot ayam ? Wah kurlasss tau. Tapi tula kat luar kadang2 tak bersih dorang basuh tu. Huhuhu. Wahh !! Ade jual peplum ? Baiklah nnt Nadia jejakkan kaki. Hihihi

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah