Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, January 16, 2013

Fast Food Delivery - McD/KFC/Dominos/Pizza Hut.

Assalamualaikum & Hello.

Kalau dulu tengok motor delivery McD/Dominos/Pizza Hut takde pulak rasa pelik ataupun ganjil.
Tapi baru baru ni selisih dengan motor delivery KFC , terus auto "Wooo KFC dah ada delivery". Harharhar.
Gila loserkan ? Orang lain dah tau lama , aku baru tau. Tu pon naseb terselisih. Kalau tak ?
Sampai sudah aku tak tahu yang KFC ade delivery. Kesian. T_______T
By the way , since now semua pon dah ada delivery. Sure sure dorang ada online menu.
Maka dengan itu , silalah baca entry ini sampai habes untuk dapatkan kesemua website fast food terbabit.



2. KFC






Rajin rajinkanlah diri untuk klik link link yang diberikan itu ye.
Nescaya akan terus mengorder untuk lunch harini juga. HARHARHAR.
Ok bai , nak pergi mencekik McD !! Budak delivery baru je sampai.
Babaiiiii. Love ya people. Thanks for your time.


p.s : Wan pon drive thru Mcd , Hikhikhik. Sehati sejiwa sangatttt kata kauuu !! :P


xoxo


2 comments:

  1. Eh seriusla akak pn x tau kfc ada delivery haha

    ReplyDelete
  2. Haha. Orang pon same. Naseb ternampak je. Kalau tak sampai sudah tak tahu. Tapi tak semua outlet ade.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah