Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, January 17, 2013

FLUSH PON SUSAH KE WEHHH !!!

Assalamualaikum & Hello.

Mulalah aku rasa nak mengamuk teruk ni , haisssss. Aku dah banyak kali dah bebel pasal jamban.
Ni aku nak bebel lagi. Adoiiii. Letihla aku kalau aku je ada kesedaran sivik tapi orang lain takdak.
Susah sangat ke nak tarik flush tu ?? Apa berat sangat ke sampai tak boleh tarik ??
Ke flush tu dilocatekan kat tempat yang tinggi ? HELLO ! Kalau jamban duduk tu.
Dah tentu tentulah flush tu kat sebelah ketiak kiri kau tu tauuuuu. Tu pon susah jugak lagi ??

Aku kalau kau jenih duk kencing bersepah , duk ada tempias dekat seat bowl tu. Aku boleh terima lagi.
Kalau kau jenih hat berak keras sampai ada kesan tercalit calit taik tu dekat dalam bowl tu. Aku faham lagi.
Ni yang aku tak faham ni , tadi pagi aku masuk jamban. Aishhhhh. Mulalah rasa nak mencarut ni.
Boleh tak korang bayangkan apa yang aku nampak , ohooiiiihoiiii. Mendidih hati aku ni.
Boleh tak aku bukak je pintu --- pandang bowl ---- nampak TISU yang ada DARAH.
Elok timing aku masuk tu dia duk kembang kembang , yela nama pon tisu kena air kan ??

MEMANG KEPALA BUTHO LA SAPA YANG PERIOD TU.

Sakit betul hati aku oooiiii , kalau kau nak kencing lap pakai tisu , berak lap pakai tisu. Aku tak amek port.
Tapi ni hat period pon lap pakai tisu ?? Apa miskin papa kedana sangat ke tak mampu beli PAD ??
Tolonglah jangan tunjuk perangai pengotor hang tu kat semorang , bodoh !
Tu naseb aku yang kena , kalau orang lain ? Mau duk nak suruh masing masing bukak sepender.
Nak tengok sapa yang period , yang takdak akai lagu tuh. Puiiiihhhhh !!

Aku ni bukanla jenih hat pembersih sangat , sampai itu tak boleh ini tak boleh.
Tapi benda kau boleh pikir kan , unless kau tu memang jenis pengotor tegar.
Yang memang rasa benda kau buat tu betul , haa memang aku rasa carut panjang panjang depan muka kau.
Okay dah malas nak memekak , sakit hati aku membayangkan tisu kembang ko tula cibai !
Babaiiiii. Love ya people. Thanks for your time.


p.s : aku selam muka kau dalam lubang jamban tu baru kau rasa nikmat doniaaaa. Pfttt !!


xoxo


2 comments:

  1. belum pernah nmpk lagi kejadian seperti itu..tp kalau najis seperti tahi tu mmg pernah..stress ok! dh la kita nk guna,kena gak la flush kan bg pihak diorg..kuajaq. huhuhu.. diorg mmg nak kita2 ni flush kan utk diorg kot..huhuhuhu!

    ReplyDelete
  2. Tula pasal , apa dorang ingat muka kita ni muka tukang flush sisa buangan dorang gaknya. Sakit je hati. Rasa macam nak amek taik tu suap kat mulut dorang. Huhuhuuhu.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah