Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, January 29, 2013

Hari hari sebelum Syafiq Zue Wedding - 2nd Reception.

Assalamualaikum & Hello.

Lama menghilangkan diri daripada blogging semua gara gara wedding sepupuku sorang ni.
Tak sempat langsung nak update apa apa , since masa yang sangat sangat terhad. Phewww !!

2 DAYS BEFORE


Inai jangan tak inai , HARHARHAR.
Macam mana hasil inai ?? Merah ke hitam ? Erkkk !!
Macam mana gambar atas ni. Macam tulah hasil dia. Mihmihmih.
HITAM MACAM JARI ORANG KENA SAMBAR PETIR !!! :PP


Zara pon nak pakai inai jugak , Ngeee !!
Tapi budak ni macam ulat , tak reti duduk diam. Habes comot inai merata rata. Pffttt.


Inai si isteri cantik je , si suami ? Allahuakbar. HARHARHAR.



1 DAY BEFORE


Bunga telur - DONE.


Candy corner pon ada , tapi tau tau je lepas majlis.
Pokok ni semua botak dah. Lesap semua gula gula , marshmallow dan sebagainya.



Flower girls , Hihihi.


Mama & Jezmine si budak perasmi pelamin. :D


AJK untuk Syafiq Zue Wedding , Wink wink !! 


p.s : nantikan gambar on the reception. banyak ni nak kene upload. hijau dah muka. :D


xoxo


4 comments:

  1. yeahhhh!!!

    Cik Nadia dah come backkkkkkkkk :D

    ReplyDelete
  2. Hamboiii ! Hahaha. Tulah baru sempat nak pegang keyboard ni ha. :D

    ReplyDelete
  3. masukkan gamba si tudung putih nmpak..kwn baik ye nadot..harharhar..

    ReplyDelete
  4. Alamakk ! Tak perasan jenglot tu ada. Hahahahaha.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah