Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, January 11, 2013

Jumaat ke 2 , 2013 , UWAAA !! T_____T

Assalamualaikum & Hello.

Harini aku sampai ofis gila gila awal , semata sebab aku nak guna jamban dekat ofis. HARHARHAR.
Almaklumlah rumah aku kan air kene catu , FUUHHH !! Berapi bontot aku mengenang air takde.
Boleh pulak nak dijadikan cerita semalam aku kena keciritan kebiritan , HAZAB HOCCAY !
Mental breakdown kot nak melabur bila air takde ni , HISH ! Tu paksa mama hantar pegi keje awal buta.
Bila dah sampai awal , mulalah aku melopong menganga dan sebagai.
Tu yang terjadi aktiviti bawah ni - MENGIRA SYILING DALAM TABUNG , YEAYYY !! :P


Banyak tak banyak tak ?? Cakaplah banyak !! Total aku kira kira tadi adalah RM 83.75. WOW !
Bolehla tukar syiling ni dekat mapley , boleh beli kasut Vincci tigapat pasang. HIHIHI.


Memandangkan keadaan perut aku sangat menduga keimanan aku dihari Jumaat yang mulia ni.
Maka aku harus bersabar melihat menu menu makanan yang terhidang , HUH !!
Demi perutku , aku hanya order Porridge with Steamed Chicken je for lunch. SADISS. Y_______Y
Tapi sape kate makan bubur tak sedap ?? SEDAP kot. *sedapkan hati sendiri , sambil jeling makanan member*


Yeah ! Untuk cukupkan korum dihari Jumaat ni. Jom minum KOPI-O kaw.
Tambahan pula dengan hujan lebat dekat luar sana tu ha , PERRRGGGHHH !! Memang mantoplah.
Terima kasih kepada Abg Hasrol merangkap colleague aku sebab buatkan aku kopi secawan.  *mai secawannn*
Btw , tuk pengetahuan korang olleague aku ni peminat setia blogger Keknis , tak mengalahkan citarasa. :P
Okaylah , nak pergi menikmati kopi-o ai , BABAI !!!
Love ya people. Thanks for your time.


p.s : dear perut , please behave. tak kesian kat kite ke ?? :D


xoxo


5 comments:

  1. patut la tak muncul2 budak ni..

    ciritsssss rupe nya =_______=

    ReplyDelete
  2. Rina : Hahaha. Nak buat macam mana. Overdose cili padi. :P

    ReplyDelete
  3. Eh? Sape kata chicken porridge tak sedap? Sedapp la. Kdg tu takde selera nak makan yg laen, porridge jugak yg menyelerakan. Hehehe. Takde air ek? Tu gi keje mandi ke tak tu? :P

    ReplyDelete
  4. Lee : Adela sikit , lepas la nak beli casing tab. Hihihi. :P

    Liyaa : Haha kannn !! Mandilah. Tapi mandi kerbau. Cilok air bomba lagi tauuu. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah