Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, January 7, 2013

Krisis air ? Bila mau ada air ni ohoiii !!

Assalamualaikum & Hello.

Seperti yang diketahui umum , sekarang ni KL & Selangor dilanda krisis air.
Katanya berekoran daripada rumah pam Wangsa Maju & Pudu Ulu yang tak function.


Yang memusykilkan aku ni la kannn , kedai mamak dekat area rumah aku tu ada je bekalan air.
Tapi cyber cafe dekat atas kedai mamak tu boleh pulak takde air.
Haaaaa !! Tak ke pelik tu ??
Adakah kedai mamak tu import saluran paip air daripada Mumbai ? New Delhi barangkali ?
Dan kenapa pulak haritu elok lepas keluar TV gara gara takde air , tengahari tu terus ada air.
Apakah yang berlaku ??






ATAU











Adakah ini semua satu konspirasi sempena pilihanraya yang bakal berlangsung tak lama lagi ni ???
Renung renungkan dan selamat beramal.
Babaiiii. Love ya people.
Thanks for your time.


p.s : nak melabur pon kena melabur puas puas dekat office , haizzz.


xoxo


2 comments:

  1. akak rasa dh komen td knp takde komen akak T_T

    ReplyDelete
  2. Hahah komen akak tadi kite da reply siap. Hilang meh ??

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah