Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, January 22, 2013

Lirik Lagu : Puteri Caroline - Melawan Arus Cintamu.

Assalamualaikum & Hello.

Mula mula dengar lagu ni , aku tak tau pon siapa penyanyi dia.
Tapi lagu ni sedap , like seriously sedap.
Lepas tu mulalah rasa nak download. Carilah keywords dia.
Pakai tibai je sebenarnya , then terkeluar title dekat atas tu.
Ohhhh baruku tahu lagu ni lagu anak didik Ella dalam Mentor haritu. Naisss !!

Puteri Caroline - Melawan Arus Cintamu.

Sebegini hatiku rasa
Mengapa harus begini
Kau disana aku disini
Ku tak bisa lihat semua

Cara cinta ini
Maka katakan padaku
Apakah kita harus bersama
Tuk meneruskan perjalanan

Asmara engkau dan aku
Bagai sudah tidak jalan pemisah
Seperti tiada erti semua
Kerna ku tak daya melawan arus

Asmara engkau dan aku
Dibuai gelora dan tak menentu
Seperti tiada erti semua
Kerna ku tak daya melawan arus

Arus ini, arus ini

Cara cinta ini
Maka katakan padaku
Apakah kita harus bersama
Tuk meneruskan perjalanan

Asmara engkau dan aku
Bagai sudah tidak jalan pemisah
Seperti tiada erti semua
Kerna ku tak daya melawan arus

Asmara engkau dan aku
Dibuai gelora dan tak menentu
Seperti tiada erti semua
Kerna ku tak daya melawan arus cinta

Melawan cintamu
Melawan cintamu
p.s : downloadlah cepat , besttt !!! tak tipulahhhh. :D

xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah