Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, January 3, 2013

One year back , HIKHIKHIK.

Assalamualaikum & Hello.

Setahun yang lepas which is 03.01.2012 ialah tarikh dimana aku dengan buah hati berjumpa secara sendiri.
Maksud sendiri is bila ktorg yang set untuk jumpa , bukan "terjumpa" atau "diminta untuk berjumpa" hoccay.
According to pengiraan aku , on this date it is our third met. *siap kira guna jari tau dan kalkulator saintifik okay*
Haaaa dah third met baru nak gerak sendiri. But still berteman , aku drag kawan aku tuk teman aku.
Malu sebenarnya nak jumpa sorang sorang , HARHARHAR.

So , berjumpalah ktorg dekat depan office aku. Masa ni dia naik kereta Viva lagi. Huhuhu.
Nampak je batang hidung je terus masuk kete and pergi lunch. *gila gelojoh kau ni woiiii*
Actually bukan apa tapi sebab masa sangat mencemburui kami masa tu. Acecehhhh !!
Maka semuanya kene buat dengan pantas , kalau tak ?? RUGILAH jawabnyeeee. :P

Di hari tu , dia berkemeja hitam meanwhile aku berbaju kurung polkadot. Wahhh gettuw.
Konon epic sangattt tau cerita kau. HARHARHAR. And today , nak dijadikan cerita !!!
Am wearing the same baju kurung that I wore masa jumpa dia dulu.
Aku pon tak sedar yang aku amek baju yang setahun lepas aku pakai. Same date but different year.

Pejam celik pejam celik dah setahun da peristiwa tu berlaku. Arghh sangat sejarah ayat aku !!
Tapi alhamdulillah , pertemuan itu yang mendekatkan kami sehingga ke harini.
Terima kasih baju polkadot aku yang comey ni , sebab bawak aku jumpa si dia. HIKHIKHIK.


Ni gambar bila tah , tapi ni je yang aku rasa okay. Hihihi.
Kalau nak snap sekarang mau ada boss aku baling aku pakai kalkulator.
Tapi this is the polkadot yang banyak berjasa buat buah hati ai tergoda tengok ai.
Okaylah , babaiiiii !! Take care people and thanks for your time.


p.s : kalau pergi tempat ktorg lunch setahun lepas tu , agak agak si dia ada tak ??


xoxo


2 comments:

  1. ooooOoooOOOOoo~

    ada kisah di sebalik baju polkadot ni eh.. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah