Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, January 29, 2013

Syafiq Zue Wedding - 2nd Reception.

Assalamualaikum & Hello.

First reception dah pun berlangsung pada 25 November 2012 di kediaman keluarga Kak Zu.
So this is the time untuk second reception which is untuk pihak lelaki pulak.
Second reception berlangsung pada 27 January 2013 di Dewan Sri Perkasa KL. *sebelah IPB Kg Pandan*


Pelamin untuk raja sehari bersama pengapitnyaa , ahakssss.
Nak jugakkk tumpang nama. :P






The Aunties & Uncles


Mak & Ayah pengantin lelaki , makcik & pakcik denla ni hah. :D


Atok & anak anak perempuannya.


Farah & Yan with raja sehari.


Uncle Jamal & Auntie Sal & Farah with raja sehari.


Dulu raja sehari ni jadi pengapit untuk depa ni , la ni dorang dah kawen jugak.
Sapa pulak yang jadi pengapit ?? Haaa kami lettuwww. :P


Ibundaku dengan raja sehari.


Elehhh sayang sayang atok kononnn. Nak duit raya lagi la tuuu.
Ini semua poyoooo. Hikhikhik.


Le family with le raja sehari.



Me + Cousin + Sibling


Credit : Adik aku untuk gambar cantik ni. HARHARHAR.
Tak menyempat nak tunggu dorang transfer , tu yang aku snap dulu ni. :P


Gambar ni pon aku suka , dah macam aku pulak pengantin. WAWAWAWA.


Wearing Fishtail Peplum - Tailor : Maharani Butik Ampang.
Butik ni jugak yang taja baju kawen Azie & Johan dalam drama Adam & Hawa.



My endless love , <3

Sekian sahaja untuk korang semua cuci mata.
Jumpa lagi dalam entry lain nanti.
Love ya people. Thanks for your time.


p.s : lepas dah sorang , lepas ni boleh focus on our agenda.


xoxo


3 comments:

  1. nak nengok baju awal full plzzzzzzzz.. :)

    ReplyDelete
  2. Alamak , kite pon tak dan nak snap gambar kita full. Nanti kalau ada dalam gambar gambar kat kezen kita. Then kita wasep awak. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah