Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, January 14, 2013

Upss , KANTOI mak nok ! :P

Assalamualaikum & Hello.

Alahaiiih kantoi mengata mak hari ni nok , ahaksss !
Naseb baik tak mengata teruk teruk , malu mak jemah nanti uoolsss.
Naseb baiklah ayat aku tu masih bertatasusila , kalau idok ? Makan hati le deme.

Bukan nak tunjuk bagus , bukan nak bajet bagus , bukan jugak nak kipas boss.
Tapi kan dah banyak kali aku bilang , tanya kalau tak tahu. Jangan buat sombong kau tu.
Kalau iye pandai tak hape nak buat sombong , ini kalau benak ? Haaa sape nak menanggung ?
Aku jugak yang kene berjawab dengan boss nanti ohoiii.
Kan senang kalau kau bukak je mulut tanya apa kau tak tahu , jangan expect aku tahu yang ko tak tahu.
Aku belum lagi amek lesen nak jadi ahli nujum , RETI !!

Aku pon dah cakap dah sebelum ni , kalau tak suka aku. KAU PUNYA PASALLAH.
Tapi pasal kerja tak boleh ke kau bukak peti suara kau tu ?? Susah sangat ke woiii.
Kalau agak agak susah sangat nak bercakap , haaa tu haaa. Company bagi pakai Skype. Gunalah !
Haizzzz , apalah naseb aku asyik nak marah je pasal benda yang sama.
Jangan rosakkan Monday blues aku ni boleh , Ggggrrrr !! -_-"
Babai !! Love ya people. Thanks for your time.


p.s : tolong jadi professional , tak susah pon. :)
p.s : hidup tu tak susah kalau tak cuba untuk susahkan. :))


xoxo


2 comments:

  1. amboi emosinye nadia.. biasela manusia macam2 ragam kan..:) dija baru follow nadia, bile free singgah la blog dija..salam kenal :)

    ReplyDelete
  2. Hye Dija , tula dia ragam tak tentu hala ni nama dia. Hihi. Baiklah nanti Nadia folo Dija pulak eh. Salam kenal. Mekasih follow. :)

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah