Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, February 1, 2013

1st Year Anniversary , Alhamdulillah.

Assalamualaikum & Hello.

Alhamdulillah , akhirnya sampai juga kami ke angka setahun. Rasa macam baru semalam kami bercinta.
Rupa rupanya dah setahun masa berlalu meninggalkan kita semua. Kejap je rasa. Sungguh tak percaya.

To my beloved Syazwan ,

Happy 1st anniversary. Thanks for always being there whenever I need you.
Thanks for still standing besides me. Thanks sebab sudi melayan kerenah budak banyak pe'el ni.Tak sangka kan yang kita ni dah setahun together. Hope that this relationship will last forever and ever and ever and everrrrr. Wah gettuw.

Siapa cakap kita takkan mampu pertahankan hubungan kita ni , siapa cakap siapa cakap ?? Hihihi. Gembira sangat sampai tatau dah nak cakap apa. Kesiannnn. Y____Y.
Hope apa yang kita rancang untuk tahun ni berjalan dengan lancar. Kan bie kannnn~
Inshaa Allah another stage in this relationship will happen to us. Doakan eh bie.
Hope dugaan dan gangguan between us pon makin kurang. :)

Me love you Syazwan Shumali , <3



p.s : 1.2.2012 haritu dia seret aku pergi Sepang and Sunway , 1.2.2013 ni nak ke mana pulak ?? :D


xoxo


4 comments:

  1. Wah happy anniversary nad. Semoga berkekalan dan cepat cepat ke jinjang pelamin. So esok cuti la kan celeb anny? Dahla kl cuti bestnya huhu

    ReplyDelete
  2. happy anniversary makcik!!!!!!!!! yeayyyyyyyy dah setahun.. gimme 5!!! :D

    ReplyDelete
  3. Kak Cha : hihihi , thanks akak. Doakan yanh baik2 untuk ktorg eh. Aah cuti. Every year leh celebrate anniversary. Hihi :P

    Saila : tenkiu much much Saila , :)

    Rina : hoyeahh ! Mekasih macik. Gimme 5 bebehhh. :P

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah