Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, February 18, 2013

Angin sepoi sepoi bahasa Pantai Jeram.

Assalamualaikum & Hello.

Now aku nak share gambar angin sepoi sepoi bahasa dekat Pantai Jeram pulak.


Both of my parents , :)
Proud to be their daughter. Hikss.
Actually one and only daughter hocaay.


Uncle J and his family. From left : Uncle J , Aunty Sal , Jeccy , Farah.
Budak kecik yang kena dukung tu dulu kata nama dia Jeccy and now Jemin. Blergggh.




Kakak Zara will always be my faveret niece after all.
Kemain seronok Kakak Zara posing posing atas batu tu. Nampak gaya macam suka laut je budak ni.
Tahun ni Zara masuk 4 tahun , now dia dah pandai main main sebab dah pergi skullah katakannnn.
Siap masuk swimming class lagi tau sekarang. Bolehla ajar Yaa berenang lepas ni eh kakak. ^_^v


My only siblings , dua dua lelakilah semestinya since aku sorang je anak perempuan. :P
Dan for sure akulah paling pendek antara dorang , ermmm. Takdelah pendek sangat kannn ??
Yang menyebok dan menumpang gambar aku kat belakang tu ialah kezen aku.


Jutaan terima kasih dekat adik bongsu aku sebab buat rupa aku kelihatan amat hodoh sekali.
Inilah akibatnya bila suruh orang malas layan snapkan gambar. Pfftttt.


Negaraku tanah tumpahnya darahku. HARHARHAR.
Semua diarahkan diri tegak , hamekkk nakkk. Inilah jadinyaaa. :D

 

Nampak dressku ? Menggerbang gerbang serata alam.
Menunjukkan yang angin sangat sepoi sepoi bahasa uollss.





Last but not least , gambar dengan orang tersayang. ECECEHHH BODEK KUAT. :P
Gambar last tu nampak dia tinggi kan ?? Takpe takpe kasi can dia diri atas batu.
Sekali sekala nak perasan jadi tinggi kannn. Takpe takpe takpeeee. <3


Sekian sahaja lintas langsung daripada Jeram , Selangor. :D
Next entry aku nak review kedai makan lagi. Apeeee makan lagiii !!
Thanks for your time , love ya people.


p.s : sejak bila dekat Lake Garden KL ada rusa ??


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah