Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, February 5, 2013

B2B : Survey survey.

Assalamualaikum & Hello.

1st anniversary haritu jatuh pada hari Jumaat.
So , pagi pagi lagi dah pergi Berjaya Times Square. 
Semata mata nak cari electrical blue peplum & black skirt to attend Abg Ijan's wedding. 

Selesai bershopping , Wan singgah Masjid Negara to perform his Friday prayer.
Aku pulak ?? Tersadai dalam kereta tak tau apa nak buat. Hahaha.
Makan Spicy McDeluxe + Milo Ais = Ohsem kot !! :P


Sempat selca lagi tauuu , dah nama pon bosan kannn.


Aktiviti bebajet photographer handal , hikhikhik.


Habes dah sembahyang Jumaat , terus bergerak ke tempat seterusnya.
Shah Alam peaceee yawwww !! 



First attempt , KOUHUKUgift shop dekat Section 13.
Same building dengan Sri Acapella Annex. 
Berhadapan dengan Restoran Tupai Tupai.
Bersebelahan dengan Restoran D'Kayangan Steamboat.

Kalau korang nak cari barang barang nak buat doorgift bolehla datang sini.



Next , ktorg pergi pameran pengantin dekat SACC.


STIKERKU ! Inilah dia yang aku cari cari. Akhirnya berjumpa jugak. Ngeee !!
Kalau nak cari Stikerku di FB boleh klik SINI.



Aku sangat adore dengan baju pengantin dekat Ari Wedding Couture ni.
Sebab warna dia PINK ! Aucchhh. Sangat memenuhi citarasa gegirl. Hiksss.


Ini pulak baju pengantin daripada Rumah Kebaya Malaysia.
Lawa kannn ?? Kalau tengok FB dorang. Lagiiiii meleleh air mata , air hidung mahupun air liur. Mihmihmih.


Dalam banyak banyak booth , aku suka booth KadKahwinMu sebab ada photobooth. Lalalala.
2 kali aku masuk dalam photobooth tu , 1 kali dengan Wan , 1 kali dengan Piqa. 
Sekeping gambar yang ada 4 gambar ni dijual pada harga RM 1 je. Meriah kannn~


And this is Piqa , my best buddy dekat UiTM Seri Iskandar dulu.
Kawan rempit , kawan jalan jalan , kawan cuci mata , kawan jadi kutu rayau. Semua dengan dia.
Rindu gila zaman belajar dulu. Y_____Y


p.s : bila tengok flyers yang aku dapat masa pameran pengantin ritu , rasa macam tak sabar nak kawen. Kbaiii.


xoxo


6 comments:

  1. muka wan.. muka wan.. muka wan... COMILLLLLLL!!~ Hahahahhaa :P

    ReplyDelete
  2. Hahahaha. Comel muka ke telinga ?? Lalalalala. :D

    ReplyDelete
  3. weewit mcm dh dekat sgt je ni tak sabar plak akak :D

    ReplyDelete
  4. Kak Cha : Eh mane ade dekat sangat kak. Makan tahun jugak. :D

    ReplyDelete
  5. Hahaha kau kutuk bf aku. Haha. Awak !! Rindu gilaaaa. :(

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah