Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, February 24, 2013

Juara Berjaya Got Talent , Wan Suhaimi.

Assalamualaikum & Hello.

Pagi pagi bukak FB , tengok news feed ada abang aku bebel pasal fans club dia.
Dalam hati berdetik 'gila ke apa orang tua ni ?'.
Tapi lepas tu scroll lagi dan lagi sampai pergi ke page die. *joyah sangatkannn*
Then barulah hati berkata 'Oh , menang Berjaya Got Talent. Hebat hebat'.

Sebagai seorang adik angkat and bukanlah adik kandung dia.
Ktorg dah face a lot of things together.
Baik daripada dia putus cinta ke aku putus cinta ke.
Pendek kata banyak benda yang ktorg dah buat sama sama.
Daripada zaman aku beruniform sekolah dan dia berhiphoppers.
Sampailah sekarang , we still have a good relationship.

Now you've prove to us that you've got the talent. Jyeah ! Pewwiitt. :P
I'm proud of you abang ! Teman bangge dengan awok ni abe weh.
Teringat zaman awok pergi audition One In A Million dulu. Hahaha.
Mase tu awok tak lopeh stage mane tah.
Teman rase mase tu nak berguling sebab gelakkan awok. =D
Padahal mase tu teman malas nak admit suara awok sebenarnye sedap.
Kang awok tu perasan melampaui batasan. Blerrghh !











Hadiah first prize taknak RM6k pulak. Kemainn.
Bolehla kite pegi Temerloh pekene tempoyak ikan patin seround abang !
Btw , congrats orang tua ! Teman tau awok buleh. Tahniah tahniah. =)


P.s : its already 8 years being your sister and insha Allah will last forever.


Xoxo

- Cik Dabel N -
posted from Bloggeroid

No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah