Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, February 5, 2013

Buku dengan ruas , sabar jelah.

Assalamualaikum & Hello.

Baru lepas on call dengan Reen (bakal adik ipar , ahaksss).
Katanya dah tak tahu nak cerita dengan sapa , maka diluahkan segala yang terbuku dekat aku.
Nak dijadikan cerita , dia kata dia dah berhenti kerja. Hahaha.
Baru semalam hantar dia pergi kerja , harini dah berhenti pulak dah.
Takpelah dik , takde rezeki nak kerja kat situ. Banyak lagi tempat lain boleh cari kerja.



Kalau aku kat tempat dia , aku tataulah bape baldi aku maki manager tu.
Come on lah , kau manager - dia orang bawahan kau.
Kalau kau asik nak dia je mengalah dengan kau , baik tayah jadi manager.
Baik kau sama sama jadi orang bawahan macam dia.
Kalau kau rasa tak boleh nak balik lambat , then jangan datang kerja terus.
Kalau kau rasa orang bawahan kau tu tempat untuk kau caci maki memang silap besar woiii.
Now 2 staffs hilang dalam 1 hari , under your control ? Hahaha hebat !


P.s : baru nak beli jam harga murah sikit , dah berhenti pulak budak ni !
P.s.s : latest update , katenya manager tu dah pujuk balik. Hahaha. Dah makan pujuk pulak dohhh budak ni.


Xoxo

- Cik Dabel N -
posted from Bloggeroid

4 comments:

  1. Hey cute!thnks visit my blog..salam kenal ya...done follow u...;)

    ReplyDelete
  2. xtahan sgt lah tu smpai behenti..kesian dia..sy ni sbb masih mampu bertahan je,kalau x mmg dh blah dh..huhu

    ReplyDelete
  3. Kak cha : biaselah org tinggi ni. Tapi ni manager tu da pujuk balik. Hahaha. Sabar jelah.

    Aslvie : mekasih u , hihi. Enjoy reading hopefully. :)

    Saila : ni dah kene pujuk balik , masuk balik. Kang ade issue gado balik. Hahaha

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah