Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, February 21, 2013

Jalan Jalan dekat Lake Garden KL.

Assalamualaikum & Hello.

Sebelum pergi makan Kerabu Kaki Ayam haritu , ktorg asalnya berjalan jalan dekat Lake Garden.
Konon nak berjogging , tapi kalau dah pakai jeans tu nak berjogging apanyaaaa. :P
Jalan punya jalan , tengok punya tengok. Wahh ! Lake Garden ni dah banyak perubahan.
Nampak sangat aku ni dah lama tak jalan jalan amek angin dekat Lake Garden.
Mana taknya lately ni asyik amek baju amek kasut amek tudung amek seluar dekat shopping mall je. Hikss.


Bila dah jarang sangat pergi Lake Garden tu yang sampai signboard ni pon nak disnapnya.
Tapi bukan akulah yang snap , aku tukang masukkan dalam blog je. Ngeee.


Weiiiiiii kenapa muka aku nampak sangat teruja nampak tren ni. Eh tren ke ??
Ni baru teruja , gambar lepas ni ? Bukan teruja dah. JAKUN TERUS !!


HAAAA !! Kan dah cakap !! Siapa suruh abang drebar tren ni berhenti depan ktorg.
Memang baiklah aku posing macam atas keretapi dekat Bombay. KAHKAHKAH.


Kereta kuda tinggal pon nak tangkap gambar ?? Hihihi.
Dah boleh hantar dekat kedai besi buruk dah ni weh , duklah kruk krek kruk krek masa aku naik tu.



Eh eh dah dekat Zoo Negara pulak dah ke ?? Ehhh bukan bukan ni still dalam Lake Garden okay.
Ada rusa weh , rusa wehhh , oiiii orang kampung semuaaaa tengok ada rusaaaa kat siniiii.
Aku sebenarnya baru tau jugak yang dalam Lake Garden ni ada Taman Rusa & Kancil. Loser kan ?? :P


Tadi teruja dengan tren , kali ni teruja dengan rusa nani pulak.
Luar pagar beranilah , cuba kau letak aku dalam pagar tu. Bertempiaranlah jawabnye. ^_^v


Meet my new friend , Dear , eh silap DEER. :D
Nanti aku datang melawat kau lagi ye rusa , tapi maafkan aku kalau kena makan kawan kawan kau.
Burger daging rusa tu yang tempting sangat , janganlah salahkan aku. Ngehngehngeh.

Kalau korang ada masa pergi Lake Garden , jangan lupa bawak roti tau.
Boleh kasi itik,labi ke kekura dalam tasik tu makan.
Boleh jugak kasi rusa ni makan , ada abang yang jaga kat situ. Nanti dia bagi carrot.
Kalau masa korang pergi tu takde abang tu , nasib korang tak baiklah tu. Hahaha.
Thanks for your time , love ya people.


p.s : nanti nak review kedai kerabu kaki ayam yang lain pulak. :P


xoxo


3 comments:

  1. eh seriusla kat lake garden ada haiwan haiwan sume ni? haha best giler.

    ReplyDelete
  2. tapi tak sebest makan cheese naan muahahah gelak jahat :p

    ReplyDelete
  3. Hahahaha i hate u much kak cha , namoooo kawaaaaannnn.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah