Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, February 28, 2013

Lotion Mustajab Pati Halia Extra Hot.

Assalamualaikum & Hello.

Tadi siang aku ada cerita sikit pasal Hansaegee punya produk.
Now malam ni aku nak cerita yang aku da beli produk Dunia Herbs pulak. Hikss.


Ni semua sebab terpengaruh dengan blog Irine Nadia & Yuyu Zulaikha.
Lagipun lately ni tengok perut macam semakin buncit , mihmihmih.
Maka dengan itu baik kita selamatkan keadaan. :D
Manalah tahu lemak dekat perut ni boleh terbakar , extra hot tuuu !
Doakan perut aku kempis balik eh , mekasihhh.
By the way , harga Mustajab Pati Halia Extra Hot : RM 24
Sangat affordable , best wehh ! Takdela hot pon , beranginnnn je.
Ai is very suka , rasa nak pakai tiap tiap hari and bawak pergi office je. Hewhewhew.
Thanks for your time , love ya people.


P.s : agak agak panas sangat tak eh ? :P


Xoxo

- Cik Dabel N -
posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. bau dia wangi eh nad? mcm nak beli je huhu tp akak tgh pakai satu krim cmni jugak.

    ReplyDelete
  2. Kak Cha : Yang kite pakai ni bau halia la. Tapi ada je yang bau2 lain. Tapi kite nak extra hot. Tu yang amek yang ni. Bestt ! Sejuk atas perut. :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah