Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, February 3, 2013

Part 1 : Daytrip to Kuantan.

Assalamualaikum & Hello.

Asalnya hanya untuk ke Jerantut , sebab nak attend Wan's cousin wedding.
Tapi biasalah , lepas tu mesti plan ada larik sikit. Hikhikhik.
Memandangkan from Jerantut to Kuantan adalah dalam 2 hours je.
Tu yang singgah jugak dekat Kuantan tu. Weee !! 


Bismillahirahmanirahim. LETS GO !! :D


Sesat barat mencari jalan ke Kota Gelanggi Jerantut , fuuhhh !!


Alhamdulillah , selamat jugak sampai. 
Tahniah Abg Ijan & pasangan. :)


Dan selepas majlis selesai , perjalanan kami ke Kuantan diteruskan.


LPT yang sangat membosankan , cepatlah sampai Kuantan.


WELCOME TO KUANTAN !!!




Bandar Kuantan yawww.
Selama ni lalu sini tiap kali balik Beserah tapi tak pernah sekali rasa eksaited. Hahaha.
Tapi kali ni datang macam tourist plak nak snap snap sane sini. Mihmihmih.




Warung pertama yang ktorg singgah dekat Tanjung Lumpur - Warung Pak Soh.
Kat sini aku tapau Satar & Keropok untuk bawak balik KL.






Next warung yang ktorg berhenti minum petang ialah Warung Pok Su & Mok Su.
Ada udang celup goreng , actually yang celup celup goreng yang famous kat sini.
Satar & Otak otak dia pon best , ada goreng goreng juga.
So kalau datang ke Kuantan bolehla try buat pitstop dekat warung ni.
Tanya je orang kampung kat situ mana location warung ni.
Mesti semua orang tahu. Serious tak tipu. :)

Lepas dah kenyang makan ktorg ke.......................
Ke mana eh ?? Nak tau ?? Nantikan next entry. Hhihihi.
Love ya people , thanks for your time.


p.s : apa apa pon Planet Curry House jugak pujaan hatiku. Kbaiii.


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah