Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, February 18, 2013

Food Review : Aroma Ikan Bakar Jeram.

Assalamualaikum & Hello.

Sabtu lepas ktorg 1 big family pergi Aroma Ikan Bakar , Jeram for dinner gathering.
Dengar katanya foods dekat sini marbelesss , so apa lagi marilah kita cuba.

To come here ktorg guna jalan shortcut ikut Setia Alam so terus sampai Klang.
Lalulah a few simpang dekat Meru tu then barulah jumpa jalan untuk ke Jeram.
Dalam 45 minutes to 1 hour driving from Bukit Jelutong akhirnyaaaaa ktorg pon sampai.
Turun turun kereta je dah hujan renyai. Huhuhuhu.
Masa hujan turun tu , frust gila kot sebab konon nak snap snap tepi pantai. T__T


TADAAA !! Main entrance Aroma Ikan Bakar.
Aku suka restaurant ni punya decoration. Sangat ohsemm !!
Pula tu ktorg dapat duduk area yang mengadap laut. Wowwww. :D




This is the view from our tempat makan. Cantikkan ? Subhanallah.
Yang paling iolls suka ialah camera ai boleh snap gambar hujan. Kurlass kau jahhh.



Okay muka bosan while waiting hujan nak berhenti.
Masing masing doa hujan berhenti cepat sebab nak snap snap kengkonon HombakHindu kat tepi laut. :P
 But yes Allah hear our doa , lepas tu hujan berhentiiii. Yaiyyy !!
Ape lagi masing masing turunlah pergi dekat gigi gigi pantai tuuuu. Sonokkk ! Angin kuatttt.



After snap here and there , around 7.30 makanan pon sampai.
Meleleh air liur tengok makanan weyyhhh.


Tomyam Seafood


Kangkung Belacan


Ikan Siakap 3 Rasa


Ktorg ada jugak order Kerang Bakar,Telur Dadar,Ikan Pari Bakar,Sotong Goreng Telur Masin.
Tapi semua takde gambar sebab ai is malas nak snap , ai is rajin nak makan only. Ngeee.
The conclusion is nanti nak datang makan dekat sini lagi , sebab aku nak rasa Siakap Stim dia pulak. :D
Pepahat pon mau kasi try jugak , haritu pepahat nggak ada. Sodeyyhhh.
Kepada korang , bolehlah cuba makan dekat sini.
Nice to see nice to hold , once broken considered sold. Weh apa aku merepek niiii. ^_^v

Gambar gambar ktorg dekat gigi gigi pantai tu aku akan update in next entry. Sabau naaaa ! :D
Takkan lari gunung dikejar , ehhh motip peribahasa ?? Mihmihmihmih.

Aroma Ikan Bakar Jeram
Jalan Pantai Jeram, 45800, Kuala Selangor, 45800 Kuala Selangor
Tel : 017-3163117, 019-2084452

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini last day bekerja tanpa manager , esok dia masuk kerja dah. Hissshhh.


xoxo



2 comments:

  1. Ala rugi tak try chilli crab. Tu terbaik. Nomm

    ReplyDelete
  2. Nanti kita g nak tak akak ? Ajak Rina sekali. Amacam ? Tapi takdela gila nak pergi 3 orang je.

    Mau Rina "Nad mana ni nad""Nad betul ke ni nad" , HAHAHAHA

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah