Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, February 16, 2013

Trick Art Museum I-City Shah Alam.

Assalamualaikum & Hello.

Siapa dekat sini yang pernah dengar pasal Trick Art Museum dekat I-City Shah Alam ??
Aku pon baru je tahu from cousin aku yang duduk kat Kuantan.
Booo orang KL tak tahu tapi orang Kuantan tahu. Tsssskkk. Y_____Y

Disebabkan aku nak sangat tahu , aku pon Google jelah kann. Biasalah kemudahan dihujung jari. Hiksss.







Amacam ?? OHSEM kannn ! Semua gambar nampak macam real.
Padahal semua tu adalah trick arts. Macam best kannnn. Rasa macam nak ajak Wan pergi je. Lalalala.
Oh yaaa cakap pasal nak pergi aku lupa nak cakap pasal entrance fee.
Almaklumlah mana ada benda free dah sekarang ni. Nak kencing pon bayar 30sen kannnn. :P

ENTRANCE FEE : RM 5 SAHAJAAAAAA......parking bayar asing , mekasih.

Gambar di atas adalah hasil Google , :)
Thanks for your time. Love ya people.


p.s : malam ni nak pergi Aroma Ikan Bakar dekat Jeram with le familia , nanti aku review kedai tu sedap ke tak eh. *kalau aku ingat nak snap snap , hewhewhew*


xoxo


4 comments:

  1. Nanti dtg icity singgah studio akak. Dh dkt dh tu. haah ada gak akak baca kwn blogger 2,3 org dh pg. mmg cool giler

    Jeram seafood tu terbaik. Jgn lupa try chilli crab dgn sorong goreng tepung dia. Murah and sedap. Akak ada review kt blog akak. Nanti nad tgkla :)

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah akak. Kalau kite g kite halo halo akak okay. :D

    Yeke sedap ? Kite pon makcik kite nak belanja. Kite telan jela ape die oder nanti. Oh akak ade buat review eh ? Nnti kite bace. :)

    ReplyDelete
  3. wahhh, nak pergi jugak lah.. hee. jom singgah sini http://anakincikmokthar.blogspot.com/2013/02/shawl-halfmoon-sakura-long-dress-tribal.html

    ReplyDelete
  4. Farhanah : hihi jom kite pergi same same , =) nnt kite singgah ye. Tunggguuuuu.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah