Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, March 25, 2013

Azrul & Fatimah Wedding

Assalamualaikum & Hello.

Fuhh , fuhh , fuhhhh agak berhabuk sudah blog ni. Hiksss. Sorry busy weekend yaww. :P
Sabtu hari tu seawal pukul 11 lagi Wan dah pickup dekat rumah untuk attend wedding colleague dia.
Wedding dekat Dengkil je pon , sejengkal daripada Putrajaya tapi nak kena amek iolls dekat Cheras.
Maka jadinya kenalah keluar awal , 2 kali kerja kan ?? Mihmihmih naseblahhh. :D


Theme for the day : Grey & Black.
Masa ni aku tak tahu pon yang baju aku ni sama theme dengan pengantin. Sobsobsob.




Lawa kan pelamin dia , aku sukaaaaa. Sebab simple je. Not to heavy. Setuju ?
Bunga hiasan dia yang kaler pastel ni pon aku suka , hikhikhik. Sweet sweet je kaler.



Hantaran hantaran , 7 balas 9 kalau tak silap aku.
Aku snap je , kiranya tak. Miahahaha.


Wan's colleagues. Haaaa semua badan besor besor kannn ? Dia sorang je yang halusss kat situ.
Silap haribulan , makin lama kerja situ makin besor badan. Omaiiii. SERAM okay !! ^_^v



Jyeahhh , rombongan lelaki yang sepatutnya sampai pukul 2.
Tapi pukul 2 pon tak sampai sampai lagi , menitik nitik peluh turun ke bumi hoccay. :P



Kannn udah aku bilang , bajunya sama grey !! Hahahaha. Sabar jela.
Naseb tak konfius mana satu pengantin mana satu tetamu. HARHARHAR.




To Azrul & Fatimah , Selamat Pengantin Baru. Semoga kekal sampai Jannah.
Cepat cepat buat anak , tak sabar nak ada anak buah. Muahahahahahaha.

As usual soalan lazim bila pergi kenduri kawen "Korang bila lagi ?".
Hakelah , korang tak boleh tukar soalan lain ke. Aku dah hafallah format soalan ni. Tumbuk kang !
Thanks for your time , love ya people.


p.s : e-day , perghhh ! banyaknya nak kena pikir weh.
p.s.s : dah ada 2 orang nak sponsor barang hantaran , waaaahhh. ^_^

xoxo
  

8 comments:

  1. pengantin lelaki mcm muka halim othman la sikit huhu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Sponsor mata menunggu entry eh Ara ? Haha

      Delete
    2. haaa . tahuu pun .. penat dah ni ..hihi

      Delete
    3. Usha pelahan pelahan ye Ara. :D

      Delete
  3. Cantikla pelamin dia... waduh teringat zamanku menikah dulu... masa dulu tak de lagi pelamin cenggitu ye... zaman skang je meriah moden gitu... hehe... warna silver tu sgt cantik... aduhai... cam nak pre-wedding lg sekali je... hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikss , takpe nnt kite tolong realisasikan impian sis tu masa kite kawen eh. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah