Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, March 20, 2013

B2B : Si lelaki berbaju Melayu on E-Day , sesuai ke ??

Assalamualaikum & Hello.

Hari ni pening kepala adalah sedikit kurang , mesti BP (blood pressure) dah turun. Hikhikhik.
Mengalahkan Perdana Menteri stress aku ni. Tu yang sampai kene high blood pressure. :P
Aku pon busy dengan election , ahaksss. Nak jugak ! *padahal daftar undi pon tak lagi. erkkk*

Aku sebenarnya kannnn , suka gila kalau si lelaki berbaju melayu masa hari pertunangan.
Aku pon tak tahu kenapa , even orang kata nanti nampak macam nak akad nikah.
Tapiiiii...........................AKU SUKA JUGAKKK !!!! Hentak hentak kaki. *ko ingat comel hentak hentak kaki*
Bagi aku macam sangat sweet je kalau pakai baju melayu , korang rasa tak apa aku rasa ??

Bila aku suggest dekat mama "Ma , akak nak Wan pakai baju melayula masa tunang boleh ke ?".
Respons mama sama je dengan Wan "Nak buat apa , buat kena bahan je budak tu nanti".
Arghhh kenapa tiada siapa yang memahami isi hati aku ni. Sobsobsobs. Y______Y
Cuba tengok bawah ni , ramai je orang bertunang buat macam ni. Apa salahnyaaaa !! Waaaaaaa.....




Lynda Roslan & Aizul Marcello E-Day , sumber : Ladyleaya


Haaaa nampak nampak nampakkkkk !! Sweetkan bila lelaki pakai baju melayu on E-Day.
Lagi comel kalau sedondon kan kan kan. Tapi yelahhhh ! Nanti kena bahan. Yelah yelah Ma. Y___Y
Thanks for your time , love ya people.


p.s : counting days , ahaksss. berbulan bulan lagi lamanya gila !! :P
p.s.s : who is going to be my 100th followers ?? hiksss. who is going to be the lucky one ??

xoxo


15 comments:

  1. hmmph ! baik kita better lah lelaki pakai casual .. kalau baju melayu ni macam nak NIKAH ja . hihi tapi pendapat masing-masing lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huwaaa !! Takmo kawan Ara. Hahaha.
      Tula ada jugak pro and cons dia sebenarnye punnn.
      Thanks for your opinion. :)

      Delete
    2. eh , tapi sweet juga tau sebenarnya .. tapi macam kita cakap pendapat orang ni macam-macam , kalau ara okay je mana-mana pun , JANJI tunang .. tapi pendapat makcik-makcik ni old school sikit . hahaha !! takut nanti jadi cerita :)

      Delete
    3. Kaaannnnn ! Kang ada yang jeling jeling mulut juih juih ngumpat. Menci ! :D
      Eh thanks for the email Ara.

      Delete
    4. selalunya JIRAN la , makcik sendiri kurang lah nak buat macam tu .. haha!
      oh welcome :p

      Delete
    5. Tahuuu takpe , berani berani nak mengata. Ai cili mulut nnt. :DD

      Delete
  2. kalau xboleh pakai baju melayu ms e-day,sila lah pakai masa nikah day :)
    harap bersabar..hehehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedeh iollss , hahaha. Baru nak kengkonon sweet tauuu.
      Masa nikah pakai baju tido jela. Senang. EHHH !! :P

      Delete
  3. okey je kalau pakai baju melayu pon dear...tapi masa WE tunang aritu, pakai casual je sbb dia taknak pakai baju melayu.. :)
    btw salam kenal dari WE

    http://wehmimpiindah.blogspot.com/

    follow u dear~

    ReplyDelete
    Replies
    1. WE thanks for following me ! Sila email nad301189@gmail.com since you are my 100th follower. Lucky niii. :P

      Oh sama la macam kita. Si dia pon taknak. Tapi rasa macam nak paksa je. :D

      Delete
    2. eh eh eh baru perasan.. yang u suh email hehehe :P

      Delete
  4. oit makcik..tunang ak pakai baju mlayu ms e-day.. dea sniri yg insist nk pakai actually.. ak smgt dh suh dea bli kemeja sedondon, sekali dea kt nk pakai baju melayu.. terkejut makk..huhu

    * ms tgh outdoor, ada pgntin tgh shoot kt location sm, sekali dea dtg slm tunang ak ckp thniah..siap tny, " nikah mn td?" hameekkaw!hhahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha , aku tau tunang ko pakai baju melayu. Sangat sweet okay Sos ! Ai is jelesssss.
      Okaylah dia insist nak pakai daripada ko paksa. Hiksss.

      p.s : selamba jela ko berangan jadi pengantin time tu kannn !! Perasanla ko satu hari tu eh. Hahahahaha.

      Delete
  5. kita pun nak bakal tunang pkai baju melayu tp dia taknak, buat kena gelak je. huhuhu tak best kan? kalau baju melayu sopan je. time tunang awk hritu wan pkai ke idak baju melayu? hihih tahniah tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde gilenya die nak pakai baju melayu , katanya buat kene bahan je. Mama kita lak baik hati bekap dia. Suruh die pakai kemeja je. Menyampah ! Y___Y

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah