Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, March 28, 2013

Cik Dabel N will be totally busy , sorry guys.

Assalamualaikum & Hello.

Hurmm , ampun maaf dipinta terlebih dahulu ye semua.
Sebab lepas ni diri ini akan semakin bizi , zibi menggila.
Semua sebab sorang colleague dekat department aku nak berhenti.
So , maka dengan itu segala tanggungjawabnya menjadi tanggungjawab aku.
So , faham fahamlah. Sekarang ni tinggal aku dengan manager je. Blergh !
Dah nama manager , apa sangatlah dia nak buat pon.
Kuli macam aku nilah yang kena berusaha keras. Sobsobsobs.
Lagi pulak kerja dengan travel agency , bahagian database. It won't be easy as u think it is. :)
So , sekian sahaja untuk sekarang. Hope korang still lagi sudi menunggu entry daripada aku.
Thanks for your time , love ya people. Will miss you all !! T_______T



p.s : nak buat spek mata baru , yeay !



8 comments:

  1. takpe..utamakan kerja...
    sebab itu sumber duit..

    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis Dayah , macam tulah nampaknya. :)
      Doakan semuanya cepat habes. Boleh tulis entry lagi.

      Delete
  2. hikhik .. alaaa ! for a few days takda Entry la ni eh ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak gayanya macam tulah Ara. Boleh reply comment je ni.
      Lain tak sempat. :(

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah