Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, March 25, 2013

Company Trip : Outfit.

Assalamualaikum & Hello.

Aku akan terbang ke Phuket untuk company trip by 20 April 2013.
And guess what , aku tak tahu nak pakai baju apa weh.
Tema Under The Sea telah dipilih daripada awal meeting haritu lagi. Huhu.
Aku sebagai committee takkanlah tak nak ikut tema kan. Tapiiii apa benda yang aku boleh pakai ??
Takkan tetiba nak pakai 2 piece tapi pakai tudung , kau nak kene petir !! HARHARHAR.

First idea yang come out daripada kepala aku , DRESS. 





Okay baru perasan semua dress aku pilih semua kaler baby blue , hikhikhik.
Since related dengan air laut kannn , so ameklah baby blue. Biru biru hijau sikit. Hamboii.

Second thought aku ialah PARIO/PAREO.





Sumber : Google

Amacam ? Okay jugak kan ? Tapi takdela pakai off shoulder cenggitu !!
Maybe pakai with shirt then pario tu ikat buat kain je , pheww.
Takde idea weh. Ni 2 je idea yang aku ada. How how howwww.
*kalau tak ikut theme nanti ada yang kene bogel pulak , fuhh serba salah niiii*

Apa pendapat korang ?? Ke nak beli dress yang biasa biasa yang ada printed bunga bunga tu ??
Balik ni nak jalan jalan Sg Wang nak tengok apa yang menarik hati. Hiksss. :P
Thanks for your time , love ya people.


p.s : ada yang suruh pakai costume spongebob , aku bunuh korang kang taulah !
p.s.s : ke nak jadi mermaid ? betterlah sikit daripada spongebob mahupun patrick kan ?? ^_^


xoxo


18 comments:

  1. bikini bikino bikinu . haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak agak nak kene petir bolehla pakai begitu Ara weh.

      Delete
  2. HAHAHAHAAA ..! ngak mauuu .. alaa pakai baju bunga2 , kain pario n legging :)
    settle !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa kannn. Tula pikir camtu gak. Tapi simple sangat.
      Mengada kannn !!

      Delete
  3. kalau takut simple g cari rantai munge2 n aksesori munge2 .. haaa minah MUNGE cik nadd kitaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kannn ! Tula takpe nanti akan dipertimbangkan. Mekasih for idea dear. :)

      Delete
  4. wow... jgn kemban2 dik... kang org kejo langkah seribu nanti kat sana hahaha...
    awk pakai kebaya pario pendek pun lawo dah... cer carik...nampak perempuan melayu terakhir sikit hihihi... pastu rasa2 nak raya pakai balik kebaya pario tu kikiki... ;p

    p/s: dress color baby blue sgt cantik soft! huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mekasih sis for idea , takpe wait and see eh apa kita pakai nanti. :)
      Kannn dress baby blue tu lawa kannn.

      Delete
  5. Rasanya ok kot kalau pakai skirt astu tshrt yg santai plus topi ala ala pantai tu & maxi dress :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi siap bertopi topi. Hikhik.
      Thanks for idea Khaleda. :)

      Delete
  6. pario d best kot dear!!! wewitt syioklah jenjalannnn!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh ramai betul vote pario. Hiksss.
      Thanks for the idea WE. :)

      Delete
  7. i vote for pario plssssssssssss :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pario eh awak ? Hiksss. Mekasih bg idea.
      Nanti kalau kite dapat ilham tetibe kite wasep awak ehhh ehh. ^_^

      Delete
    2. ok daling.. pape wtsapp tau.. MisssU! :D

      Delete
    3. Alololo , sweetnyeeewww. Hiksss. Miss u too laling. <3

      Delete
  8. i vote pario..mcm yg nadia ckp tu,buat sbg kain..sopan tp cantik!! bestnya jln2..ahkak ni asyik duduk dlm pejabat je doplohpatjam. xbest sungguh keja sini..hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haik Saila pon vote for pario , wah ! Memang pariolah jawabnye ni. :D
      Kesiannya mak jemah terkurung dalam opisss. Nak ikut ? Meh masuk luggage. HARHARHAR

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah