Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, March 21, 2013

Davidoff Champion Energy , Aaauuuwww !

Assalamualaikum & Hello.

Tadi terjumpa sorang colleague ni , makhaih kemain sedap lagi bau.
Macam bau cookies , tau tak bau vanilla. Rasa macam dekat Fames Ames.
Tetiba rasa macam adore dengan bau perfume tu. Aaauuuwww.
Rasa macam nak belikan untuk Wan je. Wah baik ! :P

Sebelum sebelum ni aku sangat fancy dengan perfume perfume bawah ni  :





Polo Blue , Polo Black , Giorgio Armani & Swiss Army.
Sekarang dah tambah another one - Davidoff Champion Energy.

Credit : Google 

Amacam ? Botol dia pon awesome kan ??
Dah macam dumbell dah design botol dia , sangat maskulin. Hiksss.
Okay dah , nanti nak riki riki harga. Mihmihmih.
Thanks for your time , love ya people.


p.s : kalau perfume perempuan bau apa yang best eh ?? 


xoxo


4 comments:

  1. Kita suka davidoff perfume... baik utk man or woman, memang harum... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita pulak suka semua yang wangi , hahaha.

      Delete
  2. bau GA tu sangat lah best. hehe. macho sangat bau nya. :D hubby saya pakai yg tu. hiih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn kann kann !! Boleh cam tau sape pakai GA ni. Fuhh ! *pengsan*

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah