Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, March 13, 2013

Dee's E-Day , Ngee !

Assalamualaikum & Hello.

Harini ada lagi grooming session with Flormar tapi bagi dorang tak pergi session haritu.
Pendekkan kata , boss aku tengah pergi grooming session la sekarang ni.
Apa lagiiiii kita curila tulang sikit , sikit jeeeee. Takpe kannn~ :D


Masa Aku , Noni & Dayah sampai Dee pon dah selamat dimekapkan oleh Una.
Actually ye ktorg lambat , hiksss. Semua salah Dayah ! Sebab gerak daripada Pilah lambat. HAHAHA.
Dee duklah cakap "Aku rasa kening aku tak ok" , "Aku rasa kening aku tebal" , "Aku rasa bibir aku berat".
Semua dia nak rasa time time tu jugak , sabar jelah kau ye mak handam. :P
*moral of the story : rajin rajinlah mekap before e-day or kawen untuk elakkan rasa janggal macam Dee ni*



Hantaran daripada pihak perempuan untuk pihak lelaki.
Semuanya 9 berbalas 11 dulang , fuhhh ! Gila banyak kot.
Dalam banyak banyak hantaran , aku suka yang towel diikat jadi bentuk arnab tu. Cute kan !!


Tak sangka budak metal yang sorang ni dah jadi tunang orang.
Kurlasss kau jah langkah bendul ktorg semua. Blerrghh !! :P


Aktiviti menyarungkan cincin oleh Una , dorang kata "Practice Dee , kita practice".
Practice tengkorak korang , HAHAHAHA.


Oh mengapa aku gelap di sudut kanan tu , arghhh !! Tension tension tensionnn. Y____Y
Codol Enterprise is what we called our friendship. Hiksss.
Jangan ada yang pelik pulak dengar nama group ktorg ni eh. Hikhikhik


Mama miaaa , my faveret ladies in da hauz.
Its been ages since our last gathering , rasanya last gather pon masa zaman study. Huhu.
Rindu korang like thousand years , HUWAAAA !! T________T
So many things kita da face together , hope this friendship will never end. Even semua dah kawen sekalipun.


Okay aku dah cerah , hoyeah hoyeah !!
Dulu masing masing comot , sekarang masing masing dah manis macam gegula. Ahaksss.
*actually aku puji dorang ke puji diri sendiri ???*


Dee's Family , mak ko sportinglah Dee. Aku suka !!
Lain kali aku datang melawat nak suruh mak ko masak Asam Podeh laie. Sedap.
Almaklumlah depa ni orang Melaka , tak pandai masak Asam Podeh buek malu jo. :D


Amek berkat session like always , mihmihmih.
Dah berapa banyak kali aku amek berkat tah. Hahahaha.
*debaran terasa bila mengira ngira detik itu , acecehhhh*




Okay dorang pon nak amek berkat jugak , takkan aku sorang je kan. Hiksss.
Lepas ni agak agak sapalah yang akan menyusul mengikut jejak langkah Dee ??
Marilah sama sama kita nantikan ye , Una dah keluar carta sebab dah nak kawen bulan 11 ni. :P




Bukan senang nak mengekalkan sebuah persahabatan tu , alhamdulillah I have them.
Sayang korang sangat sangat , promises are meant to be broken.
But frienship ? It won't come to an end. Love you all ! <3


Dayah yang semakin kurus kebelakangan ini , hamboiii. Jaga badan eh kawwww.
Katanya "Aku nak kurus macam kau , baru boleh pakai baju macam kau" , ahahahaha.
Ko tengok aku ni kurus eh Dayah ? Kau tak sedar perut aku berlipat lipatan. HARHARHAR







Okay apa yang dorang buat sebenarnya ?? HIHIHIHI.
Nak tau ?? Scroll bawah lagi sikittttt.








HARHARHARHARHAR , dorang tengah dengar Una cerita.
Cerita pasal beli kereta guna Skim Graduan. Muahahahahah.

Sekian sahaja untuk entry Dee's E-Day.
Tiada gambar di pelamin sebab Dee taknak buat pelamin.
Tiada gambar menyarung cincin sebab ktorg tak lepas nak masuk rumah , RAMAI !!!
Habes kenduri Dee , ktorg pon berangkat ke The Curve. Mihmihmih.
Thanks for your time , love ya people.


p.s : adakah duit akan terlabur lagi dekat Lipstik Flormar ?? Oh no no no noooooooo. ^_^v


xoxo


10 comments:

  1. rasanya korang lebih over dari gadis yg bertunang kan?kan?kan? rasanya mcm korang lak yg bertunang kan?

    HEHEHEHEHE!!

    ke'over'an korang mmg terserlah..sesuai dgn nama group korang :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaksss. Malu mak jemah. Kihkihkih.
      Sebenarnya gadis bertunang tu tengah cover macho.
      Kalau tak ?? Fuhhh !! Dia lagi hancooo. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks darling , on behalf od my friend. :)

      Delete
  3. amboi kemain curlas nama codol enterprise haha. ala nad kalau nak kawen nanti carik MUA yang ok takdela rasa berat muka. akak dulu mekap rasa mcm tak pakai apa kat muka. serius huhu.

    tak sabar turn nad plak weee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita MUA nak panggil Rina je kot. Hiksss.
      Amboiii , akak pulak yang tak sabar. Kena datang tau. :D

      Delete
  4. amboooi. betul betul amik berkat niiiii
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn~ Sabar jela Lyaa oii.
      Nak tunggu turn sendiri lambat lagi. Ahaksss.

      Delete
  5. tahniah untuk bakal pengantin :)

    ReplyDelete
  6. @Dkna Abza Tahniah untuk Dkna jugak. Ehem ehem ada orang tu pon nak makan nasi minyak. :D

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah