Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, March 5, 2013

DIY and ME ?? HARHARHAR.

Assalamualaikum & Hello.

Semalam lepas balik kerja , gigih ajak Wan temankan pergi Daiso dekat Pavilion.
Gedik kann nak pergi Daiso Pavilion , padahal dekat JJ Maluri tu pon ada Daiso. :P
Ni semua gara gara tengok DIY Tutorial dekat Blog Saila & Blog Dilla.
Terasa macam nak cuba jugak berDIY tapi tangan aku ni taknak keras pulak , Hikhikhik.

Tapi takpe sementara mood rajin ni tengah duk ada , marilah kita mencuba.
So sebagai permulaan , apa yang aku beli adalah seperti berikut :


2 Kain Felt (1 Pink , 1 Grey)
Needles Set
Cloth Scissors

RM 5 for 1 item , worth it ke tak ? Bagi aku. Okaylah.
Dah beli semua ni tapi boleh lupa beli benang , TAHNIAH ! :P
Takpe nanti balik kerja singgah kedai anney bawah blok tu , kite beli benang ye.
Barang dah ada , tapi idea nak DIY apa pon tak tahu lagi.
Haaa korang korang ada idea ??
Tinggalkan komen untuk memberi idea bernas kepada si tangan keras ni.
Mekasih ! Love ya people.


p.s : nak cari doily paper pon macam nak bergadoh , ahakss.


xoxo


4 comments:

  1. over mak jemah ni ye..siap tag nama kita.. :D

    kalau dh beli kain felt, better buat bunga lah kan..mcm yg blog dilla tu bt bunga felt ok jgk kan? :))

    ReplyDelete
  2. Saila , dah sape suruh Saila rajin sangat DIY. Kita kasi taglah. Kan ? Kite pon ingat nak buat bunga camtu. Wah !!

    Mohon tangan tak keras. Kalau tak ? NANGESS. Y____Y

    ReplyDelete
  3. makcik...cepat buat.. tgn ak pon keras,selamat jadi.. so, kira ko pon mst jd pny la buat :)

    Doily paper ko g cr je kt kedai brg kek..konpem ada n murah..

    Selamat menDIY babe! :))

    ReplyDelete
  4. Sos , ha tulah nnt aku nak try buat bunga macam ko tu. Tapi nak buat kecik sikit. Doakan jela berjaya. :P

    Mekasih budak ID !! :DD

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah