Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, March 19, 2013

Entertainment : Lawak Ke Der 2 , Terbaik !!

Assalamualaikum & Hello.


Siapa dekat sini yang dah tengok Lawak Ke Der 2 ??
Kalau belum tengok silalah ke pawagam yang berdekatan hoccay.
Lawak Ke Der 2 ni sangat ohsem , sampai rasa nak tertanggal pundi kencing. :P
Sebab gelak non stop walaupun at the beginning macam agak bohsannnn.
Tapi lepas daripada part Jozan sampailah habes , semuanya lawak nak mampos.

If korang tanya aku part mana yang aku sangat suka , aku suka part Harith Iskandar !!
Sebab lawak dia bukan lawak kosong , tapi ada contents dalam lawak dia. Good job.
Harith Iskandar sememangnya pencinta wanita , sebab he did understand women so well.
Kalau korang nak tahu kenapa aku cakap macam tu , pergilah tengok cerita ni ehhh !! :D


Aku dah tengok , korang bila lagi ?? Btw kalau umur belum 18 , janganlah berangan nak tengok ye.
Sebab most of the jokes are double meaning , sendiri fahamlah ye. ^______^v
Rasa macam nak tengok lagi sekali , nak gelak gelak lagi !! :D
Mekasih bie sebab bawak kite tengok cite ni ! *walaupun die tersengguk sengguk masa part Harith Iskandar tu. Blerghh. :P*
Thanks for your time , love ya people.

p.s.s : Redhooo Airwaysss , HAHAHA. Yang dah tengok je akan faham. Mihmihmih. Kbaiii.
p.s : nak makan kerang rebus pleassshhh !! :D


xoxo


8 comments:

  1. meh datang kuala selangor kita bawa makan kerang bakar kat tepi pantai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ara duk Kuala Selangor ke ? Dekat ngan Jeram ??
      Wahhh bestnyaaaa ! Nak kerang nak kerangggg. :P

      Delete
    2. iyee ! dekat sgt , ada 1 kedai ni mmg sedap sgt sambal cicah dia .. hmmmph ! hihi actually malam tadi baru lepak dgn kawan makan ikan bakar , kerang bakar n paling best sotong bakar . ngee :D , kamu nak datang bagitahu yea

      Delete
    3. Ara , email nadia no tepon Ara. Nanti kot2 kite datang kite boleh jumpe2.

      nad301189@gmail.com.

      Mekasih dey ! :D

      Delete
    4. oh , mesti lh nadia kena datang . kata nk kerang bakar :) .. kita siap book tempat lagi tauu ..

      Delete
    5. Wah kurlass. Bak mai no tepon.
      Nanti boleh reroger. Email kat kite eh.
      Mekacihhh. ^___^v

      Delete
  2. ohhh kerang rebussssssssssssssss Y______Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn~ Semua kedai kite pergi semua kerang takde !!! Gggrrrr.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah