Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, March 26, 2013

Family Day Out : Setia City Mall.

Assalamualaikum & Hello.

Ahad haritu , lepas je balik daripada wedding anak kawan ayah dekat Section 18 Shah Alam.
Ktorg satu family pergi jalan jalan dekat Setia City Mall. "Saja nak tengok tempat baru"  bak kata mama.
Padahal sebelum ni aku dah pernah pergi dah sana dengan Wan , hiksss. :P


On the way to Setia City Mall , weeee !!
Peplum Kuning/Tudung Biru/Skirt Biru telah dipilih untuk hari tersebut.
Sekarang rasa selesa pulak panjangkan sikit labuh tudung sampai tutup dada. :)


Fossil , phew ! Naseb baik belum gaji lagi masa ni.
Kalau tak wajib mama suruh masuk and belikan jam untuk hantaran. Kemainn !
Kopak rabak iolls kalau beli jam Fossil ni weh , makan pasir jelah lepas tu. :P





Mama's favourite shop , blerghh ! Charles & Keith.
Aku pon ada berkenan dengan satu beg dalam CK ni. Erghh.
Kuatkan semangat Nadia. You can do it. Hikhikhik. *ini semua sebab control bajet , hukhukhuk*


H&M pulak selepas itu , haaa tengok adik aku yang sekor ni berangan. Meriah kann !
Suruh aku snap gambar. Dengan selipar selipar sekali aku snap.
Cantik selipar kau Qal. Bravo bravo. HARHARHAR.





"Ada aku beli jugak topi panda ni untuk Wan" detik hati kecilku. Mihmihmih.
Mau berhabuk saja je kalau aku beli untuk dia. Comel what Panda !! ^_^


Ha amekkk , macam macam kaler ada. Oren/Kuning/Biru/Hitam. Cukup ! Hikhikhik.
Tapi kerusi dia bessstttttt. Rasa macam nak carry bawak balik rumah satu. :P


Mama memang suka sebok , suka sangat nak enterframe gambar iollss.
Takpe takpe , kita kasi chance. Hamekkk masuk blog terus. Suka lettuwww.



Last shop of the day , Adidas. Nak buat macam mana adik bongsu aku tu kaki bola.
Sebok nak tengok kasut bola , kasut futsal. Segala kasutlah dia tengok.
Padahal sehari sebelum dah beli Sala. Gedik gilaaaa !!
Adakah ini juga bunga bunga nak kasi kasut futsal sebagai hantaran ?? Tssskkkk. Y_____Y
Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini serba pink sampai air pon aku minum air pink guava , miahahahaha.
p.s.s : harini jugak mimpi Wan tigakan aku. APA !! Nak kena tumbuk ke ???


xoxo



16 comments:

  1. Replies
    1. Alaaa datanglah rumah , mengada tauuuu. ^_^v
      Ke nak datang bulan 11 nanti je. Hiksss.

      Delete
    2. amboi bulan 11 terussss... hahahhahaa.. kirim salam mama..

      Delete
    3. Hahahaha. Lupa terus ada Raya semua. Hiksss.
      Eksaited melampau niiii. :P

      Delete
  2. akak skrg suka pg SCM sebab dekat dgn studio. malas nak pg KL dah jauh benor huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obviously la Kak Cha sebab SCM lagi dekat dengan Shah Alam. Hahaha.
      Kalau kite daripada KL ni semata pegi SCM , itu gila namanya. Hikhikhik.

      Delete
  3. ehh . tak jumpaaa pun . kita pun pg juga :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Larh yeke , gila tak berjodoh. Sobsobsobs T_____T

      Delete
    2. alaaaa mmg lah tak berjodoh pukul 8mlm sampai . huahuahua!

      Delete
    3. Ada aku tumbuk jugak dak Ara ni kang ! Hahaha.

      Delete
    4. siapa suruh taknak wassep nak datang . kita Shah Alam ni macam sebelah rumah ja . HUHU! :-p

      Delete
    5. Dengan family la Ara , kalau datang sorang takpe gak. :P

      Delete
  4. sure rambang mata masuk kedai tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tau takpe kak , dah siap tekan tekan kalkulator kat henfon. :D

      Delete
    2. laaaaa... kecik sangat kalkulator tu..
      nape tak bawak sampoa? kikiki... ;p

      Delete
    3. Hahaha. Nampak sangat kebukitannye nanti. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah