Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, March 18, 2013

Impian Rimba Lubuk Manggis Ulu Langat.

Assalamualaikum & Hello.

Sabtu malam lepas tengok Lawak Ke Der 2 , lepak lepak dengan Rina.
Ingatkan dengan Eshat & Rina jela. Aleh aleh ramai pulak ahli jemaahnya.
Terus dorang planning nak pergi piknik piknik , biasalah esoknya Ahad kannn.
Bukan main banyak pilihan tempat yang dorang sebut dan akhirnya Sg Tekala menjadi pilihan.

Tapi tu pilihan masa Sabtu malam la eh sebab Ahad pagi , tempat ditukar lagi. Harap maklong.
Akhirnyaaa , Lubuk Manggis dekat Ulu Langat menjadi pilihan mereka. Phewww !!
So dalam pukul 1 petang tu Wan pon amek aku dekat Cheras and straight ke Ulu Langat. Yeah !!
Bukan seronok mandi sungai tapi nak jumpe Rina. Hikhikhikh. Nak gossip gossip.
*jangan pelik kenapa ktorg keluar pukul 1 petang walaupun janji pukul 9 pagi , sebab ni semua janji melayu. harharharhar*


Cuaca agak baik bila masuk dalam area Ulu Langat sebab masa dekat Bukit Ampang , hujan lebat.


Amboiiiihhh sombong gila muka , takpayah nak konon khusyuk sangat bawak keretala bie. :P


 Tengok tuuuuu , berlagak lagiiiii. Tak nak pandang tepi sikit pon. Pui pui puiiii.


TADAAAA !! Dah sampaiiii.......signboard je. Ahakssss !! Tak sabar tak sabar. ^_^v


Errkkk !! Ni LCCT ke KLIA ni ?? Ke makcik ni baru terkeluar AF ??


RM 3 seorang adalah bayaran masuk yang dikenakan.
Tapiiiiii ktorg tak bayar pon , KAHKAHKAHKAH. Sebab tak tahu nak bayar dekat sapa. :D




Inilah dia keadaan sekeliling dalam Impian Rimba Resort ni.
Sangat sesuai untuk buat team building. So anyone interested ??
Silalah hubungi nombor yang tertera dekat signboard atas tadi. Sekian mekasih.


Cantik tak ?? Cantik tak ?? Cantikkan !! Sangat tenang dekat sini.
Elok daripada rasa taknak turun mandi terus rasa macam dapat celup celup kaki pon bolehlah. :D



Sampai sampai je terus cari roti dengan sambal ikan bilis mak Rina. Sedap kot !!!
Sampai peluh peluh jantan menitik ke bumi Ulu Langat. HARHARHAR. Ayat takleh blah ! :P



Bila si lelaki dah turun mandi manda , ktorg pon ??? Pok pek pok pek kat atas.
Sampailah kejadian nampak binatang macam mengkarung dekat pokok !! Erghhhh.


Semua gambar kat atas tu masa dekat port tak berapa best , sipi sipi jamban. Blerghhh.
Now , dah tukar port dekat sikit dengan sungai. Ngeee. Easier for us to go celup celup kaki.
Yang bestnyaaaaaa !! Masa alih alih canvas yang menjadi alas duduk ktorg tu.
Suatu kejadian aneh telah berlaku , HARHARHARHAR.
Sebab boleh pulak ternampak sepender Royal Blue atas canvas. BAHAHAHAHA.
Milik siapakah spender royal blue itu ?? Kahkahkah. Naik senak perut aku gelak dengan Rina.
Rina pon penuh konfiden ingatkan spender itu kepunyaan tunangnyaaa. Lantas dimasukkan dalam beg.
Tapiiiii.......nantikan kesudahannya di akhir entry. Miahahahahaa.



Kemain seronok korang mandi manda eh , biarkan je kami jaga canvas dan royal blue tu. Sampai hati !!!
Muka masing masing pucat lesi sebab tak mekap tak apa , ahaksss. Confident je natural beauty. :P

 

Seronok yewww berbasah basahan , yang kite ni tengok air telan ailio jep. Mencikk !!


Overkannn mamat ni , bofreng sape tah ni ! Siap termenung bagai. HAHAHAHA.
Okay tipuuuu. Masa ni die tengah borak dengan member dia. Suka hati je nak eksploitasi gambar. :D


Larh ingatkan sesi termenung termenung ni ada wakil daripada pihak lelaki je.
Jyeahhh ! Ni dia ratu termenung. Hahahahaha. Ampun yewww makcik. Sapa suruh awak mengelamun. 


Amboiiii seronok benor nampaknya budak 2 orang tu. HARHARHAR.
Siapakah dia antara mereka yang memiliki royal blue tersebut ?? Teka jangan tak teka.
Jawapan tak boleh diberikan , maap ! :P


Candid by Him , Ngeeee !! Kite shukeeee.
Actually apa yang tengah aku buat tu ?? Nak main teng teng ??
Nak main katak si katak lompat ??? Herrmmm.


Keadaan kami aman damai.........sebelum............


Sebelum kami diserang puak Sulu , HARHARHARHAR.


This is them , yang mengorganizekan piknik di Impian Rimba Lubuk Manggis Ulu Langat.
Next time mana pulak mau pigi ?? Telok Batik jommm !!
Nak jalan jalan dekat Perak pulak. Hikssss. Down to memory lane kata kawww. 

Seronok jimba jimba semalam , last last harini kene Vertigo pulak.
Habes berpusing seluruh alam semesta , lemah lemah terus badan.
Thanks for your time , love ya people.


p.s : i am overthink since i am not a person that will take everything easy.


xoxo
   

4 comments:

  1. oh royal blueeeeeeeeeeeeee.. plzzzzzzzzzz la...

    teringat2 terpk ohkeyyyy.. hahahahhahaha :D

    ishhh ishhh tunang sape la tu bertutup kepala.. takot aku nk dekat.. :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaha tak boleh blah an royal blue tu. Terdampar. :PP

      Kannn ! Puak Sulu tahan komando tuuuuu. Ehhh tunang awaklah. Hiksss.

      Delete
    2. takot mkcikk tgok muka msing2 pucat lesi.. hahahhahaha :P

      Delete
    3. Hahaha. Kannn ! Teruk gila rupa masing masing. :DD

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah