Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, March 15, 2013

My faveret little girl - Zara Zenia Khalisyah.

Assalamualaikum & Hello.

Semalam balik kerja terus ajak mama pergi tengok Zara dekat Gleneagles Intan.
Alhamdulillah kesihatan dia dah semakin baik dan mungkin boleh keluar wad harini. Jyeahhhh.
Daripada Ahad lepas sampailah Jumaat (harini) duduk dekat hospital , mesti dia bosan kannn~

Semalam jumpa dia tengok tengok dia tengah main main di balik langsir dengan sepupu aku.
Saje sergah dia , tengok tengok hamboiiii pakai tudung lagi si joyah kecik ni. Hikhikhik.
Aku happy bila dia boleh main main macam tu. Jauh beza daripada hari first dia kena admit. :')


Hye nama kita Zara Zenia Khalisyah. Umur kita baru 4 tahun.
Kita dah pergi school , pergi school best. Ada kawan kawan. Hikhikhik.






This is what we called "melalaikan session" , sebab lepas daripada ni die kena makan ubat.
Untuk elakkan dia merayau rayau sekeliling wad macam hospital tu apak dia punya.
Kita kenelah pancing undi dia dengan selca same same. HARHARHAR.


Masa nurse nak bagi dia ubat guna picagari tu , dia boleh ketap gigi dia kuat kuat.
Mesti ubat tu tak sedap gila , kemain dia taknak makan.
Sampailah dia cakap "Nak Dia , Nak Dia" sambil tarik dress aku.
Mak jemah tersentak kejap uollss , apa ke gila mana pernah aku bagi budak makan ubat.
Lepas tu nurse tu bagi aku picagari tu , terus aku selitkan antara bibir dia.
Laju je makan ubat , mengada lebih ni budak ni. Hikhikhik.

Lepas tu dia kene amek antibiotik ikut saluran yang dekat tangan dia tu.
Sejam tak boleh gerak sebab saluran tu sambung dengan mesin ubat. Hahahaha.
Padan muke dia , tapi kesian pon ye jugak sebenarnya.
Sebelum ubat dia kat mesin tu habes ktorg semua cabut balik sebab takut nanti die meraung nak ikut.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : Kalau korang nak tau , dekat Gleneagles tu ada Starbucks dengan Dome. Teruja iollss masa mula mula sampai. :P


xoxo


2 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah