Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, March 4, 2013

Nurul Rina Ellisa Rusdan E-Day , WEEE !!

Assalamualaikum & Hello.

03.03.2013 dipilih oleh pasangan Nurul Rina Ellisa & Muhammad Irsyad untuk mengikat tali pertunangan.
Alhamdulillah majlis berlangsung dengan sangat lancar , nebes nebes Cik Rina kita. HAHAHA.
Dapat pulak kawan kawan yang lagi menambahkan nebes , naseblah ye mak encik. :P
Warna tema yang dipilih : Electrical Blue + Royal Yellow , sangat naik okay kaler ni dalam gambar.
Tak percaya sila tengok gambar gambar dekat bawah ni. Selamat menjamu mata. :)


On the way to Sepang , sangat mengikut tema okay aku ni.
Peplum + Mermaid Skirt for the day. This outfit boleh dapat dekat Times Square. Bersepah weh !


Sorry Rina , kita lambat datang and tak sempat nak tolong ape ape.
Tapi nanti masa kita , awak kene jadi mak andam kita eh. I dun care I dun care. :P



Yeaaaaa awak cantik sangat , usahlah nak repair tudung tu lapanplohpat kali. :D
Siap tukar power chain kaler electrical blue lagi , semangat !!


5 berbalas 7 , dan antara hantarannya ialah KASUT FUTSAL ???
Okay masing masing terperanjat dengan hantaran awak tu Rina. HIKHIKHIK.


Sesi sarung cincin oleh bakal mak mertua , huwaaaa. Nak jugakkk !!
Alhamdulillah , selesai sudah 1 stage. Masih ada 1 stage menanti. Tik tok tik tok.
Congratssss awak. Happy for you my dear. <3


Budak tak reti duduk diam , dah kena tegur barulah dia nak statik kat situ.
Kalau tak ? Ada saja dia betulkan. Bajulah , cushionlah , tudunglah. Haizzzz.


With future sister in law , auch ! Sweet !! :)


Untunglah ada artis datang E-Day , ahaksss. Nazeera Sardi in da hauzzz.
Actress ni merangkap besfren kakak Eshat. :)
Baru hari Jumaat ritu tengok akak ni berlakon dengan Beto dalam cerita Hanya Padamu kat TV 3 tuuuu.
Tak sangka hari Ahad boleh terjumpa , lawa weh !! :D




Girlfriends , this what we called friendship.
Salam perkenalan semua kawan kawan Rina.
Bila perempuan jumpa camera , yeeee memang ktorg lupa daratan. Lalalala.


Now , kawan kawan Rina = kawan kawan aku jugak. Yeah !!
Seronok bergurau senda , bergelak ketawa dengan korang.
Jumpe lagi nanti ye semuaaaaa , :))


Dua orang bergigi besi , weh rindu plak time kite pakai gigi besi dulu !! Uwaaaa. T____T
Btw , hye Jane ! Cantik cuppies. Nak sponsor kite jugak tak nanti ?? :PP


Family sebelah arwah ayah Rina , makcik dia pon putih.
Sebab tu dia and adik beradik pon putih melepak.
Jelez iolsss dengan kulit mereka , aku ni pakai Tabita makan collagen pon tak putih putih. :P


Okay , memang muka ktorg lagikkkk. 3 orang dah hampir selesai. Me ?? Bila lagi niii ?? :DD
Tak baik tau korang buli kiteeeee , kite taulahhh kite takde cincin emas lagikk. Mihmihmih.


Bersama encik tunangnya , wah kurlass kauuu ! Fuiyooo untunglah dah ada tunang. :P
Lepas ni mesti ayat Eshat "Haa aku nak jumpa tunang aku ni." , hikssss.


Lepas muka ktorg , muka dorang pulak. Wahahaha.
Sorrylah sebenarnya gambar ni dah tunggang langgang.
Dah tatau hujung pangkal dah sebenornya , Kihkihkih.


Rakan rakan seperjuangan Eshat dari Putrajaya.
Okay dah kenapa Wan pegang hidung dia tu ?? Nak pakai nose strips lagi ke ?? :P


" Dear Rina , tahniah sebab dah berjaya menukar gelaran. No more awek/girlfren or even besfren Eshat dah. Now awak dah jadi tunang Eshat. Jaga diri elok elok. Sentiasa sabar dalam setiap dugaan yang akan awak hadapi nanti. Bawa berbincang kalau ada masalah. Jangan ego. Jangan cepat give up okay. Kita promise that kita akan ada dengan awak each time awak nak teman bercerita. I can be pendengar yang setia hoccay. Mihmihmih. Once again , selamat bertunang makcik. Xoxo. "


Dan sebagai penutup , marilah kita mengambil berkat ! HAHAHAHAHA.
Tunggulah korang , kita beli cincin 24karat nantiiiiii. Weeekkkk. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : counting days jugaklah camni , wakakakaka.


xoxo


12 comments:

  1. untungla dh tunang. untungla ada gambar berdua. untunglaaaaa haha

    btw cantik sgt rinaaaa. kaler naik :D

    ReplyDelete
  2. Kak Cha : Wah banyaknya untung. Haha. Takpe nanti akak repeat masa kita tunang okay ??

    Cantikkan !! Budak kaler blocking nama dia ni. :P

    ReplyDelete
  3. SUPERB ! cantik color diaa .. semuaaa pun cantik .. auww , awak nanti tema apa? mesti cantik juga kan :)

    ReplyDelete
  4. Cik Ara : Kita kaler dalam kepala lagi. Belum terkeluar lagi. Haha. Dah konfuse dah nak kaler ape. Huwaaa. Y____Y

    ReplyDelete
  5. hehe , takpee slow-slow yeaa .. takmo rush sgt :)

    ReplyDelete
  6. Cik Ara : Yes Yes , ada banyak lagi masa nak pikir. Hihihi. :)

    ReplyDelete
  7. eh! rina dh bertunang ke? gila outdated sy ni..haha..x BW xtau apa citer korang2 sume :(

    selamat bertunang rinaaa!

    Nadia Nadia Nadia!! bantal tu bkn utk sewa, sy jahitkan, ada b2b tempah :P

    ReplyDelete
  8. hg bila weh? jmput ak...jgn lupa! :)

    ReplyDelete
  9. Saila : Hahaha. Tapi min order 35 bijik kan ?? kalau kite nak 10 15 bijik je takleh ke ?? Miahaha.

    Haah rina da tunang dah semalam. Meriah kannn ??


    Sos : Haha. Aku jemputlah. Ko nak datang tunang ke kawen ? Boleh pilih. Hahaha. Eh Sufira pon da tunang okay !! :DD

    ReplyDelete
  10. :)

    tq mkcik utk entry ni.. Kita Sukaaaaaaaaa!!~

    Pasni turn awk pulak.. cnt wait bebeh! :))

    ReplyDelete
  11. Rina : Welkam makcik. Hiksss. Kite pon tak sabar ni. Ahakss gelojoh kann ?? :PP

    ReplyDelete
  12. Nadia Nadiaaaaa, kalau nak jugak boleh lah kita buat kan sobs! hehe.. tp kena cod je la..kalau pos nnt postage lagi mahal dari harga pillow :(

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah