Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, March 8, 2013

Review : FLORMAR.

Assalamualaikum & Hello.

Disebabkan semalam aku tak sempat nak update pasal sesi main main mekap dekat office.
Maka aku pon buat entry teaser je semalam , harini baru boleh tulis full entry untuk korang.

FLORMAR adalah satu brand make up yang dah terkenal dekat international.
Tapi masih baru lagi dalam pasaran negara kita. *ni pon jurucakap tu yang cakap , aku ulang je eh.*
6 haribulan haritu pihak pengurusan office aku pon invite FLORMAR untuk grooming session.
Almaklumlah ktorg dekat office ni memang datang kerja dengan muka basi. :P
Boss dah bencilah tu tengok muka kurang zat ktorg ni , sampai hatiiiii. Y______Y


This is FLORMAR punya jurucakap , amoi cantik.
Tapi biasalah cina bercakap , memang pelat cina dia. Haaa okay okay. *sendiri faham eh*
Mascara jadi Mascala , ahaksss. Takpe takpe. Faham fahammm. T____T



Muka muka mereka yang tekun mendengar ibarat esok datang kerja nak pakai mekap.
Sambil dengar sambil angguk angguk , suka kannn bajet bajet faham. Hiksss.
Ai is cakap pasal diri sendiri hoccay , miahahahaa. :D










Antara slideshow yang amoi cantik tu tunjukkan dekat ktorg.
Aku jadi tukang snap , sebab kalau nak berharap aku ingat semua tu ?
MEMANG TAKLAH KANNN !! :P *snap sambil share dengan korang , tak sweet ke tu. Hikss*

Lepas daripada sesi cakap cakap , this is sesi main mekap mekap. Hoyeah !! I loikeee.



Nampak !! Banyak gila kaler kannn. Dah mcam kaler water dah aku pandang.
Semua dalam pallete masing masing , alangkah best kalau ada semua ni.
Boleh aku main mekap mekap muka Wan , muka kucing aku. HARHARHAR.



Ahaksss , ni masa aku tengah dimakeupkan.
Sampai sanggup suruh orang snapkan gambar kot , miahahaha.
Mestilah snap , gila kawww nanti nak kpochi kat blog tak boleh pulak sebab takde modal. :P


This is my make up artist - Kak Anna.
Untuk makluman korang akak ni dah selalu benor make up artist.
Tu yang ai is rela tadah muka suruh die make upkan. Nak fefeeling artislah katekannn.


So , amacam ? Cantik ke macam badut ke macam mana ?? Hiksss.
Aku naik naik je level aku lepas tu , habesss kene bahan dengan budak budak ni. Hampeh.
Penat penat ai menadah muka nak kasi jelita , depa boleh bahan pulaaaa. Y_____Y


Ini pula hasil borong selepas grooming class. HARHARHAR.
1 Premier Base , 1 Compact Powder , 1 Blusher = RM 90
So , selesai kopakkan duit untuk bulan ni. Mihmihmih.
Thanks for your time , love ya people.


p.s : nak termuntah makan macaroni cheese , muak weh !!


xoxo


6 comments:

  1. Replies
    1. HAHAHAHAHAHA. Kannnn ! BARU RM90 , pengsan !! Y______Y

      Delete
  2. make up tu yang bagus ke atau jurumekap yang pandai mekapkan..hik3..

    Make-up nad natural..sukee..cantikk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 hari dah Nad pakai premier base tu Fif , so far so good.
      Make up jadi tahan lama. Kulit pon jadi licin. Hihihi.

      Suke make up tu kan ,Nad pon rase nak culik akak tu nnt. Suruh mekap tiap ari. :D

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Saya yatie nk cari lipstick supermatte.di kl ni tp.x jumpa.boleh hubungi saya?yatie_uk@yahoo.com.hampir 2 tahun saya caro tp x jumpe di k.l ni

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah