Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, March 20, 2013

Short Update : 100th Followers !! YEAHHH !!

Assalamualaikum & Hello.

Entry yang ke-3 untuk harini , hari yang sepatutnya wordless , mihmihmih.
Alaaa naseblah. Kita yang create wordless tu so kite jugaklah yang berhak melanggarnya. EHH !

By the way , yang aku heboh nak jugak buat entry ni sebab..................sebab..................


YEAHHHHH !!! BLOG DABEL N NI DAH ADA 100 FOLLOWERS !! NGEEEE :DD
Suka gilaaa sampai rasa nak berharlem shake pulak dekat ofis ni. Ahaksss.
Terima kasih kepada yang follow dan sudi tinggal jejak dekat blog tak seberapa aku ni.
Terima kasih kepada followers yang sudi baca entry merepek kerepek aku.
Terima kasih kepada followers yang rajin tinggalkan komen dekat setiap entry.
Terima kasih kepada followers yang tag blog aku ni dalam entry dorang.
Terima kasih yang tak terhingga untuk semualahhh.
*oh dah macam menang award pulak dah , blerrghhhh*




So , siapakah gerangan follower yang ke 100 tu ??
Disebabkan kita takde hadiah nak bagi follower tu , kita buat entry ni untuk dialah.
Sebab nanti bolehlah follower lain nak follow dia pulakkan ??
Apesalah kawan kawan kannn , berkawan biarlah ramai. Musuh ? Janganlah dicari yekkk.


Kepada owner blog Tentang WE & Dia , terima kasih daun keladi sebab sudi menjadi follower ke 100.
Rajin rajinlah meninggalkan comment ye , ngeee ! Tatau nak cakap ape ni. Speechless habaq ang. :D
Kepada B2B yang dekat luar sana , bolehlah follow blog WE.
Sebab WE ada jugak review pasal wedding dia. Korang korang B2B ni mesti suke bace kan ??


Thanks for your time , love ya people.


p.s : agak agak lepas ni bertambah lagi ke tak follower blog ni ??
p.s.s : seronok jugak berborak borak dekat komen ni , harap harap nanti bolehla lepak lepak pulak. :D

xoxo


22 comments:

  1. AI IS JELOUS .. miahahaha! kann , biaq kawan ramai nanti tawen ramai orang datang .. ngeee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboii , buat 1 table untuk blogger je kan ?
      Menarik jugak idea anda tu Ara , hahahaha.
      Alololo janganlah jeles jeles , bertahun ni nak jadi 100. :DD

      Delete
    2. nad dulu , ara lambat lagi .. calon pun takda lagi . hihi :)
      tulaa nanti table khas untuk Blogger , ara confirm datang . miahaha :D

      Delete
    3. Wahh kurlass , inshaAllah. Doakanlah ye Ara.
      Apa apa nnt nad jemput Ara punye. Kan kita boleh wasep wasep. ^_^v

      Delete
    4. BIS tak active lagi , tu tak boleh nak waseppp sgt . hihi
      jemputt araaaaaa datang .

      Delete
    5. Hahaha. Nanti aktifkanla yeee.
      Mestilah jemput bila masanya tibe. Wahhh gittuee. :D

      Delete
  2. Cis! Kita yg ke 97 kalau tau, teman tunggu yg keseratus tu baru jadi follower... ;p ki ki ki...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hamboi , mike marah ye. Hahaha.
      Takpe. Frenship are forever. Tak kiralah follower no berapa pon kan Ira ?
      Agree ke disagree ke pedigree ? EHHH !! :P

      Delete
    2. Jyeah ! So , selamat menjadi kawan Nad. ^_^v

      Delete
  3. suka benar mcm menang award..tepuk tgn ramai2 jom..hehehehehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa Saila menganjing , Hahahaha.
      Silalah tepuk sambil bersorak gembira. *pompomgirlsemuaada* :D

      Delete
  4. hoyeay!!! kte le tewww follower ke 100~ kemaen happy dia! dah mcm memang award okey~
    WE is HAPPY coz dpt buat tuan punya belog happy... :)thanks coz promote belog WE juga haha sambil menyelam minum air... naseb tak lemas hehe jemput jengah ke belog WE ye korang~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye WE !! Thanks tauuu buat kita happy. Hiksss.
      Sambil menyelam minum air , bila pulak nak makan burger. EHHH !! Tetiba. :P
      Korang korang jangan lupa follow WE jugak yeeewww. ^_^v

      Delete
    2. double N boleh jd promoter terbaik 2013...
      mula2 teman baca '100 flower ya'! Besar gabak gitu pun salah baca lg sbb nmpk munge2 gitu hahaha
      2X baca rupanya "100 follower" huhuhu! Nampak sgt teman mengantuk.
      Terusku follow die 'kita is gembira' (WE is HAPPY)
      ngeeee... ;D

      Delete
    3. Hahaha , 100 flower pon boleh Ira. Hahah.
      Atenye jangan lupe ajak kawan kawan BW Nad eh.
      Jadilah promoter terbaik jugak , ahaksss. :D

      Delete
    4. Pueh teman cari button LIKE, lupa yg ini hanyalah blog ;D

      Delete
    5. Atenye mike lupe yang ini blog sahaja. Hahaha.
      Ate terus teman rindu nak balik Perok. :DD

      Delete
  5. Akak nak unfollow la nak jd yg ke 100 atau ke 200 plak haha keji tak? :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu sangat keji okay wahai kak cha , ta baikkk tauu ! Hahahaha
      Miss u much sistaaaa , =)

      Delete
  6. tu dia.. dah yg ke 100 dah.. selamat menambah followers lagi makcik.. MissssUuuuuuu!! :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah ! Sila pergi promote kite dekat blog awak. :P
      Misshuuu too laling. Nanti kite piknik piknik ag eh.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah