Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, March 8, 2013

Skin Care : Hansaegee Charcoal Mineral Mask.

Assalamualaikum & Hello.

Akhirnyaaa , penantianku berhasil bila pergi rumah atok and amek parcel from Hansaegee Nature.
Kemain gembira tak terkata hoccay , terus macam tak menyempat nak tengok contents. :P


3 working days je yang diperlukan oleh Hansaegee untuk hantar parcel korang.
Sangat cekap hoccay dorang buat kerja , SALUTE !!
Harini korang order , harini jugak korang akan dapat invoice. Mantapkann !
Dan setiap progress untuk barang tu sampai dekat korang pon akan diberitahu.
Just check je dekat Account Dashboard , korang akan nampak status order korang.
As if dah complete ke tengah progress ke tengah shipping ke. Semua akan diupdate. :)


Here is my Hansaegee Charcoal Mineral Mask.
Aku beli 2 je sebab manalah tau kot kot parcel tak sampai.
Tapi sekarang rasa rugi pulak sebab beli 2 je , hiksss.

Tepat pukul 9.50 malam , aku pon merasmikan sekeping Charcoal Mask ni. Huwaaaa. Y______Y
Rasa macam nak melalak kuat kuat sebab lepas pakai satu dah tinggal satu je lagi.
Rasa macam dah pakai lepas tu nak simpan balik and pakai balik harini. Arghh !!


Hello , nama ai is Dayang Senandung. HARHARHAR.
Sangat selesa okay mask ni sebab betul betul melekat dekat muka.
Takdela gelebeh gelebeh macam other mask yang aku try before ni. Ai is SUKA !!
Mustajab tu memang saja aku letak situ sebab nak cakap "aku sedang kempiskan perut".


After 15 - 20 minit menconteng arang di muka sendiri , Kihkihkih.
Aku pon cabutlah Charcoal Mask tu dannnnnn. TAAADAAAAAA !!
Putihnya iollsss. No filter okay korang. Sekarang barulah boleh fefeeling Adira , ahakssss.

So , kepada korang yang tertanya tanya mana nak dapatkan mask best ni.
Bolehlah klik HANSAEGEE NATURE , selamat memborong ye semuaaa.


p.s : baru dapat surat BR1M , adakah akanku laburkan dekat hansaegee ? EHH NO NO NO !! :D


xoxo


6 comments:

  1. wah putih uolls. tapi whitehead keluar tak nad? akak pakai sebab nak keluarkan whitehead je.

    baru nak tanya krim mustajab tu kenapa ada sebelah tu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiksss , kita pakai ni tuk tegangkan muka.
      Tak perasan pulak ade tertanggal ke tak white head.
      Sebab white head pon takde. Hahahaha.

      Mustajab tu iklan je. Hahahaha. :P

      Delete
  2. Best tak die pnye masker? skrg nie panatang dgr sikit benda2 ada kena mengena dgn charcoal mst nk try pkai..hehe

    btw, kite pn tgh dlm usaha kempiskan perut juge..selamat maju jaya besama2..huahaha..

    ade tips menarik share ek..ngeh3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best , kite sukaaa !
      Wah selamat maju jaya jugak ye awak. :)

      Delete
  3. tenkiu2 nad..btw, nad pakai mustajab tu berkesan x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fif , kite ni hangat hangat taik ayam Kite malas kite tak pakai la. :P
      Sebab tu tataula plak berkesan ke tak. Tapiiii besttt !! Beranginnn.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah